Inkoop goud hengelo, inkoop zilver hengelo
Goud, Zilver, Munten, Postzegels, Horloges, Diamanten inkoop en verkoop

Inkoop goud en zilver Specialisten in Hengelo

In Hengelo woedt een echte goudkoorts. De inkopers van het Nederlandsche inkoopkantoor hebben het ontzettend druk in de winkel aan de Oldenzaalsestraat. Waarom die stormloop naar de goudinkoper aan de Oldenzaalsestraat? Jeremy Gruppelaar en Chris Kienhorst de eigenaars van de winkel vertellen ,,De goudprijs is nog nooit zo hoog geweest en de mensen kunnen daar nu van profiteren door oude ongedragen sieraden te verkopen, iedereen krijgt direct contant geld mee! Nu is het een goed moment om uw goud te verkopen”.

 

Gruppelaar verteld het verhaal van een vrouw die onlangs oude sieraden kwam inleveren. Tot haar verbazing beurde ze er 2.200 Euro voor.

 

Gruppelaar : “Die vrouw had haar dochter bij zich. De dochter riep ‘Mama, we zijn rijk!’ Dat zijn toch mooie dingen?”

Bent u op zoek naar een goud of zilver inkoper?

Aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo is Het Nederlandsche inkoopkantoor gevestigd. U bent altijd van harte welkom bij ons in de winkel voor een gratis en vrijblijvende taxatie van uw goud en zilver. Onder uw toezicht testen en taxeren wij uw gouden en/of zilveren sieraden (ook gouden en zilveren munten kunnen wij taxeren en inkopen).

Uw goud en zilver inkoop specialist in Hengelo

Inkoop edelmetaal, goud telexten met een loep

U komt bij ons in de winkel met uw waardevolle gouden en/of zilveren sieraden. Onze inkoop specialist bekijkt uw sieraden nauwkeurig na op keurtekens en goud of zilver merkjes. Aan de hand van de keurmerkjes in uw gouden of zilveren sieraden kan onze inkoop specialist het gehalte van uw goud of zilver achterhalen

 

Indien er geen keurmerkjes aanwezig zijn hebben we bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor een waterdichte methode om het gehalte aan puur goud te achterhalen. Op een stukje van een riviersteen worden een paar lichte krassen gemaakt met het gouden voorwerp. Op die krassen word vervolgens een druppel van een chemische stof aangebracht. Aan de hand van de verkleuring kan bepaald worden hoeveel karaat goud het is.
Lees de uitgebreide uitleg over het testen van uw goud.

 

Aan de hand van de huidige goudkoers, het goud of zilver gehalte en het gewicht van uw sieraden bereken wij de waarde van uw goud en/of zilver sieraden. Op onze site vind u ook de actuele zilver koers en de actuele goudkoers.

Hoogste inkoopprijs voor uw goud en zilver

Bij het Nederlandsche inkoopkantoor kunnen wij u de hoogste goud– en zilver prijs bieden omdat wij werken met de meest actuele koersen. Door uw goud en zilver nauwkeurig te toetsen op gehalte weten wij precies wat voor goud of zilver u aanbied. Dit is van belang om de waarde van uw gouden of zilveren sieraden te berekenen.

Taxatie altijd onder uw toezicht

Onze inkoop specialisten taxeren uw gouden en zilveren goederen altijd in uw bijzij, zodat uw per sieraad kunt overwegen of u deze te koop wil aanbieden.

Kom vandaag nog naar onze winkel aan de Oldenzaalsestraat 201 in Hengelo en laat uw goud en/of zilver gratis en vrijblijvend taxeren. Voor de actuele goudkoers of overige informatie kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via : 074-750 52 56.