Zilveren Maple Leaf munten, 1 ounce puur zilver
Goud, Zilver, Munten, Postzegels, Horloges, Diamanten inkoop en verkoop

Zilveren Maple Leaf - Canada

Zilveren Maple Leaf munt, Canadese munt van 1 ounce puur zilverSinds 1988 produceert The Royal Canadian Mint zilveren Maple Leaf  munten van 1 ounce (31,1 gram). Deze munten worden gestempeld met een nominale waarde van $5,00 Canadese Dollars. De werkelijke waarde van de zilveren Maple Leaf ligt veel hoger, omdat het gebaseerd is op de prijs van zilver.

 

Canadese Zilveren Maple Leaf munten zijn populair bij investeerders en verzamelaars vanwege de fijne details en het vakmanschap van de munt. Ook omdat de munten worden geaccepteerd door de Canadese regering. Dit betekent dat de munten goed verhandelbaar zijn, de munt is wereldwijd erkend.

 

Elke Maple Leaf is geslagen van 99,99% puur zilver en weegt precies een ounce. De voorzijde van de munt is bestempelt met een portret van Koningin Elizabeth II. Op de keerzijde van de munt is de Maple Leaf (eikenblad) afgebeeld. De Maple Leaf is het symbool van Canada. Hier heeft de munt ook zijn naam aan te danken.

 

U kunt bij ons altijd uw zilveren Maple Leaf verkopen tegen de meest actuele prijs . Wij taxeren altijd in uw bijzijn, dat is wel zo transparant. U krijgt direct een bod.

 

Wij verkopen ook zilveren Maple Leaf munten als belegging. Beleggen in zilver is erg populair.. Voor de actuele verkoopprijzen kunt u contact met ons opnemen.

Kenmerken Zilveren Maple Leaf

Nominaal: $ 5,00
Bruto gewicht
: 1 Ounce (31,10 gram)
Diameter: 38,00 mm
Dikte: 3,29 mm
Gehalte: 999,9/1000
Nettogewicht goud: 1 Ounce (31,10 gram)
Land van herkomst: Canada
Jaartallen: 1988 – heden

.

Het productieproces van een zilveren Maple Leaf munt