Dentaal goud verkopen - Gouden tanden en kiezen zijn geld waard!
Goud, Zilver, Munten, Postzegels, Horloges, Diamanten inkoop en verkoop

Gouden tanden en kiezen zijn geld waard!

U kunt bij ons ook uw gouden tanden en kiezen verkopen. Wij noemen dit ‘Dentaal goud‘. Direct geld voor uw gouden gebit? Kom vandaag nog bij ons in de winkel.

 

Om te beginnen kunt u de tanden het beste zelf thuis al vrij maken van alles wat niet van edelmetaal is. Het komt vaak voor dat er nog wortels en menselijke tanden onder of in de gouden tand zitten. Het beste kunt u deze thuis zelf al verwijderen met een hamer, bankschroef of tang. Lukt het u niet? Bij ons in de winkel doen wij het voor u.

 

Wij onderscheiden dentaal goud in twee categorieën. Hoog gehalte goud, en een laag gehalte. Het hoge gehalte gouden tanden is geel/goud van kleur. Het lage gehalte is grijs, wit en vaak dof van kleur.

 

De gele gouden tanden bevatten meer goud dan de grijze,witte en hebben daarom een hogere inkoopprijs. Doorgaans betalen wij voor de gele gouden tanden dezelfde prijs als voor 14 karaat goud en voor de grijze/witte gouden tanden dezelfde prijs als voor 8 karaat goud. Om de actuele goudkoers te zien klikt u hier