Goud verkopen Borne - Het Nederlandsche Inkoopkantoor
Goud, Zilver, Munten, Postzegels, Horloges, Diamanten inkoop en verkoop

Goud verkopen Borne

U kunt uw goud verkopen in de buurt van Borne. Wij kopen ook postzegels, munten, sieraden, horloges, zilver en diamanten. Ons betrouwbare inkoopkantoor zit aan de Oldenzaalsestraat 201 in Hengelo. (dat is met de auto slechts 10 minuten vanaf Borne)

 

Tevreden klanten bij het inkoopkantoor - hoe werkt hetAl sinds 1979 zijn wij actief in de edelmetaal branche. Door onze jarenlange ervaring weet u dat wij met de beste kennis en mensen uw kostbaarheden kunnen taxeren en inkopen.

 

Goud inkoop Borne
In de buurt van Borne kunt u al uw goud, zilver, sieraden, juwelen, horloges, munten, postzegels en diamanten te koop aanbieden. Wij werken met de meest actuele prijzen zodat wij u het beste bod kunnen doen. Op nog geen tien minuutjes rijden vanaf Borne. Goud verkopen Borne. Ons inkoopkantoor is gevestigd in Hengelo

 

Een afspraak maken is niet nodig
U hoeft bij ons geen afspraak te maken. U belt gewoon bij ons aan en wij verwelkomen u met een kopje koffie. Wij taxeren uw aangeboden goederen en doen u direct het beste bod. Wij kunnen uw goederen direct inkopen tegen contant geld.

Gratis taxatie
“Wij taxeren uw edelmetaal gratis en vrijblijvend. U kunt zonder afspraak bij ons kantoor komen in Hengelo en Deventer. Geheel gratis en vrijblijvend”

 

Actuele koers
“Wij werken met de meest actuele dagprijzen bij onze kantoren. U heeft dus altijd de beste prijs voor uw edelmetaal”

 

Snel en dircreet
“Wij doen u direct een bod op uw aangeboden goederen. U kunt het ook altijd direct bij ons verkopen. Wij betalen per ban of contant uit. Wat u het beste uitkomt”

 

Hoogste prijs
“Wij kunnen u de hoogste prijs voor uw edelmetaal bieden. Wij werken met de meest actuele koersen. Doordat wij het edelmetaal snel verwerken kunnen wij u de beste prijs bieden”

Wat kopen wij allemaal in de buurt van Almelo?

Gouden sieraden

Gouden horloges

Gouden munten

Gouden penningen

Zilveren sieraden

Zilveren munten

• Zilveren bestek; lepels en vorken

• Zilveren kandelaars

• Diamanten juwelen

• Losse diamanten

Exclusieve horloges; Rolex, Omega, Cartier etc.

• Kapotte sieraden en juwelen

• Goud verkregen uit een erfenis

• ……. en nog veel meer

Goud verkopen in de buurt van Borne