Goud verkopen Hengelo - Inkoop goud en zilver Hengelo
Goud, Zilver, Munten, Postzegels, Horloges, Diamanten inkoop en verkoop

Uw goud verkopen, hoe werkt het?

Bij het Nederlandsche inkoopkantoor krijgt u gegarandeerd de hoogste prijs contant voor uw goud. Waarom de hoogste prijs? Wij zijn al ruim 35 jaar actief in de branche en weten daarom als geen ander hoe de markt in elkaar zit.

Benieuwd hoe goud inkoop in Hengelo te werk gaat? Lees er meer over op onze website of kom gewoon langs en laat u helpen door een van onze deskundige adviseurs.

Het testen van uw goud

Testen goud met toetsbare (koningswater) en een toetssteenAls wij geen goud keurmerkjes kunnen vinden in de gouden sieraden of juwelen is dat geen ramp. Dit kan namelijk versleten zijn of gewoonweg niet meer leesbaar. Wij kunnen het goud altijd nog chemisch testen met behulp van verschillende toetswaters. Deze toetswaters noemen we koningswater.

 

Op onze pagina ‘hoe werkt het‘ kunt u een uitgebreide uitleg vinden over hoe het testen van uw goud werkt.

 

Wat is mijn goud waard?

Nadat wij weten welk goudgehalte uw sieraden zijn kunnen we het gaan wegen. Dit wegen van het goud doen wij op een geijkte weegschaal. Als we het gewicht weten kunnen we aan de hand van de actuele goudkoers een berekening maken wat uw goud waard is. U kunt nadat wij u een bod hebben gedaan beslissen of u uw goud wilt verkopen of niet.

Wat gebeurt er met mijn goud nadat ik het heb verkocht?

smelten-goudAls u uw goud bij ons heeft verkocht dan gaan wij uw goud omsmelten. Het omsmelten van uw goud is een heel proces, en neemt flink wat tijd in beslag. Dus het omsmelten gebeurt altijd later. Het omsmelten gebeurt in een speciale goud smeltoven.

 

Zodra het goud omgesmolten is dan gaat het naar een laboratorium om er uiteindelijk puur goud (24 karaat) van te maken, het goud word dan gescheiden van de overige metalen. Wij krijgen het 24 karaats goud uiteindelijk weer terug in baarvorm (kleine blokjes puur goud) deze worden dan weer doorverkocht aan juweliers voor nieuwe sieraden.

 

Particuliere beleggers kopen ook vaak goudbaren om te beleggen in goud.
Dit kan van 1 gram tot 1000 gram per baar. ‘Lees meer over beleggen in goud

 

Veilig en discreet uw goud verkopen.

Iedere handeling die wij doen, testen, wegen, goudkoers raadplegen en het uitbetalen gebeurt altijd in uw bijzijn. Wij willen u graag laten zien hoe alles werkt, en vinden het ook leuk om uw vragen te beantwoorden. Als u uw goud verkoopt kunt u ervoor kiezen om contant uitbetaald te worden of per overboeking.

 

Bij contante uitbetaling hanteren wij een maximum bedrag van € 1.000,00, dit voor uw en onze eigen veiligheid. Als uw aangeboden goederen meer waard zijn dan boeken we het restantbedrag altijd dezelfde dag nog over op uw bankrekening.

De actuele goudkoers

Hieronder ziet u een aantal grafiekjes van de goudkoers op dit moment. De grafiekjes geven de prijs weer voor puurgoud. Lees uitgebeide informatie over hoe wij de prijs per gram van uw goud berekenen. Ook kunt u bij ons uw zilver verkopen tegen de beste prijs.

Goudprijs per kilo

Goudprijs per ounce

Waar komen onze klanten vandaan?

Wij kopen gouden en zilveren voorwerpen uit Hengelo en omstreken. Regelmatig komen mensen vanuit verschillende plaatsen buiten Hengelo naar Het Nederlandsche inkoopkantoor voor een gratis taxatie. Woont u in Borne, Enschede, Oldenzaal, Delden, Almelo, Rijssen, Haaksbergen, Almelo of ergens in de buurt van Hengelo? Neemt u gerust de tijd om even langs Het Nederlansche inkoopkantoor te komen om te ontdekken wat wij voor uw goud betalen. Het Nederlandsche inkoopkantoor is gevestigd in Hengelo aan de Oldenzaalsestraat 201.

 

Ook een vestiging in Deventer. Woont u in Deventer, Wijhe, Olst, Raalte, Nijverdal, Bathmen, Twello, Apeldoorn, Zutphen, Lochem of Epe? Dan is het inkoopkantoor in Deventer voor u het dichtste bij.

 

Woont u niet in de buurt? of bent u niet in de gelegenheid om bij ons in de winkel te komen? Wij bieden ook goud per post aan. Vraag hier gratis een verzendpakket aan!