Oud goud verkopen - Het Nederlandsche Inkoopkantoor
Goud, Zilver, Munten, Postzegels, Horloges, Diamanten inkoop en verkoop

Wat verstaan we onder Oud Goud?

Oud-goud-verkopen-14-karaatOud goud is een heel breed begrip. Eigelijk alles wat goud is en niet meer wordt gebruikt of gedragen verstaan we onder oud goud. Dit kan werkelijk van alles zijn. Gouden armbanden, gouden kettingen, gouden ringen, gouden oorbellen, gouden hangers en zelfs gouden piercings.

 

Oud goud kunnen ook gouden voorwerpen zijn. Gouden brillen, gouden speldjes, gouden tanden (kiezen en bruggen) en ook gouden munten en penningen.

 

Oud goud hoeft niet heel of werkzaam te zijn om de waarde te behouden. Er word alleen gekeken naar de waarde van het goud.

 

 

Hoeveel is mijn oud goud waard?

 

De waarde van oud goud is afhankelijk van welk goudgehalte (karaat) het sieraad of voorwerp is. Het karaat goud kunnen we achterhalen door de goudmerkjes (keurtekens) te bekijken. De prijs van goud wordt berekend aan de hand van de actuele goudprijs. Als u wilt weten wat de goudprijs op dit moment is kunt u op de pagina ‘goudprijs per gram‘ meer informatie vinden.

Oud goud verkopen in Hengelo

Heeft u thuis ook oud goud dat mischien al jaren in de kast ligt en waar u niets meer mee doet? Bij Het Nederlandsche inkoopkantoor in Hengelo en Deventer kunnen wij het oude goud gratis en vrijblijvend voor u taxeren. We bekijken dan welk karaat goud het is. Als we het karaat weten gaan we het oude goud wegen. Als we het gewicht en karaat weten kunnen we berekenen wat uw oud goud waard is.

 

Als u de waarde van uw oud goud weet dan is het mogelijk om uw goud aan ons te verkopen. Als u uw goud verkoopt betalen wij direct contant geld voor uw oude sieraden en juwelen.

Wat kunt u nog meer aan ons verkopen?

U kunt bij ons uw zilver verkopen, munten verkopen, diamanten verkopen, zilver bestek verkopen, postzegels verkopen, oud goud verkopen, horloge verkopen maar ook oude gouden tanden.

 

Ook kunt u uw beleggingsmunten en baren aan ons verkopen. Wij doen u direct een bod en betalen direct contant of per overboeking uit.

 

Wij zien uw graag in onze winkel aan de Oldenzaalsestraat 201. Uiteraad kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 074-750 52 56.