Louise ging naar het Inkoopkantoor: ‘Jeremy heeft veel kennis en gaf ons goede uitleg’

Heb je nog oude sieraden in huis liggen waar je niets meer mee doet? En twijfel je wat je ermee wilt? Loop dan eens binnen bij het Nederlandsche Inkoopkantoor. je kunt je sieraden inruilen tegen de goudprijs. Benieuwd? Louise Oosterhof ging je voor en ze vertelt ons over haar ervaringen. ‘Ik werd aangenaam verrast.’

Louise: “Waar moet je naar toe met sieraden die je niet meer draagt”, vroegen mijn zus en ik ons af. Tot we het artikel op Indebuurt over het Nederlandsche Inkoopkantoor lazen. “Ik dacht, we gaan gewoon een keer kijken. En ik moet zeggen, toen we aan kwamen rijden gaf het ons gelijk een goed gevoel. Het kantoor is goed zichtbaar vanaf de Oldenzaalsestraat en herkenbaar door het gouden varken voor de winkel.” Ook binnen kregen de zussen gelijk een goed gevoel. “Het kantoor is heel transparant en Jeremy heeft veel kennis en gaf ons goede uitleg.”

Louise en haar zus erfden de sieraden van hun oma. “Ze lagen thuis in een kistje. We droegen ze al tijden niet meer. We zijn inmiddels twee keer bij het Nederlandsche Inkoopkantoor geweest en werden beide keren heel vriendelijk en deskundig geholpen door Jeremy.”

Schaaltje van zilver
Louise twijfelde of ze een bepaald kettinkje ook wilde inruilen. Jeremy zei toen gelijk: “Als je twijfelt, kun je het misschien beter niet doen.” Een schaaltje waarvan we dachten dat het niet veel waarde zou hebben, bleek tot Louise’s verrassing van zilver te zijn. “We twijfelden nog of we dit schaaltje niet naar de kringloopwinkel moesten brengen. Maar goed dat we dat niet hebben gedaan”, lacht ze. “Tegen mensen die twijfelen zou ik zeggen, loop er eens naar binnen. Dan merk je vanzelf of het goed voelt.”

Gouden en zilveren munten
Heb jij thuis sieraden liggen die je al jaren niet meer draagt? Dan kun je ze gratis laten taxeren en verkopen bij het Nederlandsche Inkoopkantoor. Je kunt er sieraden, munten, postzegels, diamanten, gouden tanden en exclusieve horloges laten taxeren. En heb je een kettinkje in je lade liggen die al jaren kapot is en vind je het te duur om ‘m te laten maken? Jeremy en Chris van het Nederlandsche Inkoopkantoor kunnen ook zeggen wat je kapotte gouden of zilveren sieraden waard zijn.

Bron: Indebuurt.nl