Gouden sieraden verkopen

Gouden sieraden verkopen

Heeft u er wel eens over na gedacht hoeveel uw oude ongebruikte gouden sieraden nog waard kunnen zijn? In bijna elk huishouden komt dit wel voor: Gouden sieraden die u niet tot nauwelijks meer draagt. Gouden sieraden die niet meer passen bij de mode van nu, uw gouden ketting is te groot of te klein, ook kunnen uw gouden sieraden kapot of versleten zijn.

Doordat de vraag naar goud in deze tijd erg groot is is de goudprijs erg gestegen en dus de moeite waard om te verkopen.

Welke gouden sieraden kunt u verkopen?

Goud wordt per gram ingekocht. Het maakt niet uit hoe veel of hoe weinig u wilt verkopen. Wij kopen kettingen, ringen, oorbellen, armbanden, horloges, hangers tot aan broches. Bij onze goud wisselkantoren kopen wij in voor de smeltwaarde van het goud. Wij werken met de actuele goudkoers zodat wij u de beste prijs voor de sieraden kunnen bieden.

Wat zijn mijn gouden sieraden waard?

Wat zijn mijn gouden sieraden waard?

Om er achter te komen wat uw gouden sieraden waard zijn moeten wij de gouden sieraden wegen op een geijkte precisieweegschaal. Ook is het van groot belang om te weten van welk karaat goud de sieraden zijn. In Nederland is 14 karaat goud het meest gebruikte goud, maar uw goud kan natuurlijk in het buitenland zijn aangekocht of een ander goudgehalte hebben.

Bij ons in de winkel testen wij de sieraden met chemicaliën om er achter te komen hoeveel karaat goud de sieraden zijn. Lees hier onze volledige werkwijze voor gouden sieraden verkopen.

Gratis taxatie en contante uitbetaling

Gouden sieraden verkopen voor contant geld

Gouden sieraden verkopen voor contant geld

Als u besluit naar onze winkel in Hengelo, Deventer, Apeldoorn of Oldenzaal te komen voor de verkoop van uw gouden sieraden dan zal onze goud inkoop specialist samen met u de sieraden beoordelen. Bekijk of onze winkel ook bij u in de buurt zit.

Wij taxeren de sieraden volgens de actuele koers (dagprijs) van het goud. Wij moeten er achter komen welk karaat goud uw sieraden zijn. Dit kunnen wij testen en vaak ook zien aan de keurtekens in de sieraden.

Vervolgens vertellen wij u precies wat de waarde is van de aangeboden sieraden. Vind u de prijs goed? Dan gaan wij over tot uitbetaling. Dit kan contant of per bank. U dient alleen uw legitimatiebewijs te overhandigen zodat wij weten met wie wij zaken doen.

Kom langs naar onze winkel voor een gratis taxatie en laat u verbazen wat de waarde van uw sieraden is.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK