Goud verkopen Hengelo - Inkoop goud en zilver Hengelo
Goud, Zilver, Munten, Postzegels, Horloges, Diamanten inkoop en verkoop

Sieraden verkopen

 

Oude sieraden verkopen van goud en zilver

Heeft u oude sieraden en wilt u uw sieraden verkopen? Wij zijn Het Nederlandsche inkoopkantoor en hebben meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van sieraden verkopen. Sinds 1979 zijn wij actief in de edelmetaalbranche. Wij taxeren uw sieraden gratis en vrijblijvend in een van onze kantoren. Verkopen kan bij ons in de winkel en u ontvangt direct geld voor uw sieraden. Contant of per overboeking.

 

Hoe werkt het? Sieraden verkopen?

U komt naar ons kantoor in Hengelo of Deventer met uw oude, kapotte, versleten, of ongebruikte sieraden. Wij bekijken ieder sieraad afzonderlijk op keurtekens om zo het goudgehalte (karaat) vast te stellen. Zo nodig gaan wij de sieraden ook nog met toetswater testen om zo zeker te weten van welk gehalte goud of zilver uw sieraad gemaakt is. Het gehalte is erg belangrijk om te weten omdat dit van invloed heeft op de inkoopprijs.

 

Vervolgens gaan wij uw sieraden wegen op onze geijkte weegschaal en kunnen we aan de hand van de actuele goud- of zilverkoers u de beste prijs bieden. Gaat u akkoord dan kopen wij uw sieraden in en u ontvangt van ons direct contant geld mee.

 

Kan ik alle sieraden verkopen?

Alle sieraden van goud of zilver, met edelstenen en diamanten kopen wij in. Armbanden, kettingen, ringen, oorbellen, hangers, broches etc. etc. Wij kopen zelfs horloges, munten en postzegels. Sieraden uit een erfenis of sieraden die u niet meer draagt? Sieraden die kapot zijn en sieraden die al jaren in de kast liggen.

Wat kopen wij in? Sieraden verkopen

Armbanden

Kettingen

Oorbellen

Ringen

Hangers

Horloges (goud of zilver)

 

Kapotte of versleten sieraden

Gouden en zilveren sieraden

Sieraden uit een erfenis

Horloges

Munten

Zilveren guldens en rijksdaalders