Oude sieraden verkopen van goud en zilver

Oude sieraden verkopen van goud en zilver

Heeft u oude sieraden en wilt u uw sieraden verkopen? Wij van Het Nederlandsche Inkoopkantoor hebben ruim 40 jaar ervaring op het gebied van sieraden verkopen. Sinds 1979 zijn wij actief in de edelmetaalbranche. Wij taxeren uw sieraden gratis en vrijblijvend in een van onze kantoren in Hengelo, Deventer, Apeldoorn of Oldenzaal. Verkopen kan bij ons in de winkel en u ontvangt direct geld voor uw sieraden. Contant of per overboeking.

Hoe werkt het? Sieraden verkopen?

U komt naar ons kantoor met uw oude, kapotte, versleten, of ongebruikte sieraden. Wij bekijken ieder sieraad afzonderlijk op keurtekens om zo het goudgehalte (karaat) vast te stellen. Zo nodig gaan wij de sieraden ook nog met toetswater testen om zo zeker te weten van welk gehalte goud of zilver uw sieraad gemaakt is. Het gehalte is erg belangrijk om te weten omdat dit van invloed heeft op de inkoopprijs.

Vervolgens gaan wij uw sieraden wegen op onze geijkte weegschaal en kunnen we aan de hand van de actuele goud- of zilverkoers u de beste prijs bieden. Gaat u akkoord dan kopen wij uw sieraden in en u ontvangt van ons direct contant geld mee of een overboeking op uw rekening.

Kan ik alle sieraden verkopen?

Alle sieraden van goud of zilver, met edelstenen en diamanten kopen wij in. Armbanden, kettingen, ringen, oorbellen, hangers, broches etc. etc. Wij kopen zelfs horloges, munten en postzegels. Sieraden uit een erfenis of sieraden die u niet meer draagt? Sieraden die kapot zijn en sieraden die al jaren in de kast liggen.

Bel direct met ons inkoopkantoor

Gratis taxatie en contante uitbetaling