Zilveren sieraden verkopen

Zilveren sieraden verkopen

Heeft u er wel eens over na gedacht hoeveel uw oude ongebruikt zilveren sieraden nog waard zijn? In bijna elk huishouden komt het wel voor: Zilveren sieraden die u niet tot nauwelijks meer draagt. Omdat de zilveren sieraden niet meer passen bij de mode van nu, omdat uw zilveren ketting te groot of te klein is of omdat de sieraden kapot zijn.

Omdat de vraag naar zilver in deze tijd groot is is de zilverprijs erg hoog en dus de moeite waard om te verkopen.

Welke zilveren sieraden kan ik verkopen?

Zilver wordt net zoals goud per gram ingekocht. Het maakt niet uit hoe veel of hoe weinig u wilt verkopen. Wij kopen kettingen, ringen, oorbellen, armbanden en broches. Bij onze inkoop winkel kopen wij in voor de smeltwaarde van het materiaal; zilver. Wij werken met de actuele zilverkoers zodat wij u de beste prijs voor de sieraden kunnen bieden.

Wat zijn mijn zilveren sieraden waard?

Wat zijn mijn zilveren sieraden waard?

Om er achter te komen wat uw zilveren sieraden waard zijn moeten wij de zilveren sieraden wegen op een geijkte precisieweegschaal. Ook testen wij het zilver door te kijken of er keurmerken in staan. Bij twijfel of als de keurmerken bijvoorbeeld versleten zijn testen wij de objecten om er zeker van te zijn dat het om echt zilver gaat. Wij testen de sieraden met chemicaliën om de echtheid van het zilver aan te tonen.

Gratis taxatie en direct geld voor uw zilveren sieraden

Zilveren sieraden inkopen voor contant geld

Zilveren sieraden inkopen voor contant geld

Als u besluit naar onze winkel in Hengelo, Deventer, Apeldoorn of Oldenzaal te komen voor de verkoop van uw zilveren sieraden dan zal onze inkoper samen met u naar de sieraden gaan kijken.

Wij taxeren de sieraden volgens de actuele dagprijs van het zilver. Wij testen het zilver op echtheid. Dit doen wij door te kijken naar de keurtekens en eventueel te testen met chemicaliën. Vervolgens vertellen wij u wat de waarde is van de aangeboden sieraden.

Vind u de prijs goed? Dan gaan wij over tot uitbetaling. Dit kan direct contant of per overboeking op uw rekening. U dient alleen uw legitimatiebewijs te overhandigen zodat wij weten met wie wij zaken doen.

Kom langs naar onze winkel voor een gratis taxatie en laat u verbazen wat de waarde van uw zilveren sieraden is.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK