Inkoop per post

Woont u niet in de buurt van Het Nederlandsche inkoopkantoor winkels in Hengelo, Deventer, Apeldoorn of Oldenzaal of bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Het Nederlandsche inkoopkantoor biedt u en iedereen in Nederland de gelegenheid om op een vertrouwde en eerlijke wijze uw goud of zilver aan ons te verkopen. U kunt uw goud of zilver via de post aan ons verkopen zonder daarvoor een lange rit te maken. Het Nederlandsche inkoopkantoor doet dat natuurlijk op een vertrouwde en integere wijze.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bij Het Nederlandsche inkoopkantoor gaat dat heel gemakkelijk. Via deze pagina vraagt u gratis een verzendpakket aan. Na ontvangst van ons verzendpakket stuurt u uw goud of zilver verzekerd aan ons op. Zodra wij uw verzendpakket hebben ontvangen dan toetsen wij uw goud en/of zilver en doen u een eerlijk bod. Accepteert u ons bod, dan maken wij het bedrag nog dezelfde dag aan u over op uw bankrekening. Tegenwoordig staat dan dit bedrag direct op uw rekening. Bent u niet tevreden over ons bod, dan sturen wij u uw goud of zilver weer terug.

    Veilig, discreet en erg eenvoudig

    Veilig, discreet en erg eenvoudig

    Veiligheid en discretie staat voor Het Nederlandsche inkoopkantoor hoog in het vaandel! Onze verzendpakketten  zijn tot € 500,00 verzekerd en de verzendkosten zijn voor onze rekening, het kost u dus niets. Tevens sturen wij ons verzendpakket blanco en anoniem. Uw goud of zilver kunt u daarom discreet aan ons verkopen.