Over ons - Het Nederlandsche Inkoopkantoor Hengelo
Goud, Zilver, Munten, Postzegels, Horloges, Diamanten inkoop en verkoop

Inkoopkantoor_winkel_hengeloHet Nederlandsche Inkoopkantoor is gevestigd aan de Oldenzaalsestraat 41 in Hengelo en aan de T.G. Gibsonstraat 17 in Deventer. Wij zijn een team met jarenlange ervaring in de edelmetaalbranche. Wij zijn een zelfstandig bedrijf dat gespecialiseerd is in het opkopen van edelmetalen (goud, zilver, platina), dit kunnen sieraden zijn, juwelen, munten of andere voorwerpen. Ook kopen wij collectibles (verzamelingen munten en waardevolle objecten).

 

Wij zijn jarenlang actief in de aan- en verkoop van edelmetaal. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw oude ongebruikte, kapotte, versleten of ongedragen goud en/of zilver. Wij zijn ook specialist in munten verzamelingen en waardevolle objecten. Wij taxeren altijd in uw bijzijn. Dit gebeurt ten alle tijden geheel kosteloos en vrijblijvend.

 

Wij zijn altijd op de hoogte van de meest actuele goud en zilverkoers. Hierdoor kunnen wij u een eerlijke en scherpe prijs bieden voor hetgeen u ons aanbied of hetgeen u wilt aanschaffen. Zie voor onze werkwijze voor de inkoop van goud en zilver de pagina ‘Inkoop edelmetaal’ op deze website. Of kom naar de winkel in Hengelo of Deventer.

Advies en verkoop

Het Nederlandsche Inkoopkantoor adviseert en verkoopt ook edelmetaalbeleggingen.

 

Wij verkopen baren puurgoud en puurzilver. Ook kunnen er gouden en zilveren munten bij ons worden aangeschaft. In de meeste gevallen zijn gangbare munten en baren op voorraad. Zo niet dan kunnen wij altijd op korte termijn leveren. Lees hier meer over op de pagina ‘Beleggen‘.

Goud- en zilverkoers

Wij zijn altijd op de hoogte van de meest actuele goud- en zilverkoers.

 

Hierdoor kunnen wij u een eerlijke en scherpe prijs bieden voor hetgeen u ons aanbied of hetgeen u wilt aanschaffen. Zie voor onze werkwijze voor de inkoop van goud en zilver de pagina ‘Inkoop edelmetaal’ op deze website. Of kom naar de winkel in Hengelo of Deventer.

Waarom het nederlandsche inkoopkantoor

• U krijgt de hoogste marktprijs voor uw sieraden
volgens de actuele goudkoers.

• Wij taxeren geheel kosteloos en vrijblijvend.

• Wij zijn deskundig en nauwkeurig in
waardebepaling.

• Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring (sinds 1979)

• U ontvangt direct contant geld voor uw sieraden.

• Een afspraak maken is niet nodig