Wij nemen de tijd voor u. Altijd en met respect

Welke reden u ook heeft, u bent van harte welkom in één van onze winkels in Hengelo, Oldenzaal, Apeldoorn of Deventer. U krijgt altijd het juiste advies, zodat u met een voldaan gevoel de deur uitgaat. Omdat u wijzer bent geworden over hetgeen waarvoor u kwam, tevreden bent over een aankoop of omdat u vertrouwen heeft in een verkoop. Wij helpen u op een open en respectvolle wijze. Daarom is ook ‘afspraak is afspraak’ ons credo. En dat is niet voor niets.

Deskundig en betrouwbaar sinds 1979

Deskundig en betrouwbaar sinds 1979

Ons vak is een ambacht. Wij weten waar we het over hebben. Daarom ontvangen we u ook graag persoonlijk, zodat u met een vertrouwd gevoel bij ons komt. Met meerdere locaties in het oosten van het land, zit er altijd een winkel bij u in de buurt waar u met een gerust hart uw waardevolle spullen kan laten zien. Onze deskundigheid en vriendelijkheid hebben we niet van een vreemde, want oprichter Clemens Kienhorst heeft ons de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Het is namelijk 1962 als Clemens als achtjarige jongen een velletje kinderpostzegels ontvangt van zijn ouders. Zijn interesse is direct gewekt en begint postzegels te verzamelen waar hij nooit meer mee gestopt is. In zijn studententijd komt hij erachter dat het niet alleen leuk, maar ook lucratief is. De basis van toekomstige winkels is gelegd.

Jong geleerd is oud gedaan

De passie en enthousiasme van Clemens werken aanstekelijk voor zijn zoon Chris Kienhorst. Op de zaterdagen draait hij graag mee en ontdekt dat hij oog heeft voor edelmetalen. Vanaf dat moment richten ze zich ook op goud, zilver, sieraden en horloges.

Maar het ondernemersbloed stroomt ook door in zijn aderen en samen met compagnon Jeremy Gruppelaar opent hij Het Nederlandsche Inkoopkantoor in Hengelo, dat zich snel uitbreidt met locaties in Deventer (eigenaar Mark Verschoor) en Apeldoorn (eigenaar Alex Schilder). In 2020 neemt Chris het stokje over van zijn vader in Oldenzaal en is de tweede generatie Kienhorst een feit.

Respectvol uw goud en zilver verkopen met begrip voor emotionele waarde