Beleggen - Het Nederlandsche Inkoopkantoor
Goud, Zilver, Munten, Postzegels, Horloges, Diamanten inkoop en verkoop

Beleggen

Goud is erg waardevast en is de afgelopen eeuwen alleen maar in waarde gestegen. Door de zekerheid dat goud altijd een waarde zou behouden is het verstandig om een deel van uw vermogen te verzekeren door het te beleggen in fysiek goud.

Beleggen in fysiek goud is mogelijk bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor. Wij leveren alleen baren goud met een zuiverheid van minimaal 999,9/1000 (puurgoud). Tevens is het mogelijk om in gouden munten te beleggen vanaf een gehalte van minimaal 900/1000 (21,6 karaat).

Alle baren die wij leveren zijn gemaakt door erkende edelmetaalbedrijven (melter assayer). Deze zijn gemachtigd baren te produceren volgens de regels van de L.B.M.A (Londen Bullion Market Association). Dit houdt in dat deze baren overal ter wereld zonder nadere analyse direct verhandelbaar zijn. Deze Good Delivery baren hoeven daarom ook geen certificaat te hebben. De L.B.M.A is een internationale organisatie, die wereldwijd de spelregels bepaalt voor de internationale edelmetaalhandel.

 

Bent u van plan om ook te beleggen in fysiek goud, of wilt u hier meer informatie over? Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken en wij helpen u graag!

 

Hieronder ziet u een lijst met de meest gangbare munten en baren. In de meeste gevallen zijn deze bij ons op voorraad, zo niet dan kunnen wij ze op korte termijn leveren.

Meest gangbare munten en baren

Gouden baren Zilveren baren Gouden/zilveren munten
1 gram 31,1 gram (1 ounce) Z- Afrikaanse Krugerrand
2,5 gram 100 gram American Eagle
5 gram 250 gram Maple Leaf
10 gram 1000 gram Gouden tientje (tien gulden)
20 gram Gouden Dukaat
31,1 gram (1 ounce) Britse Souvereign
50 gram Diverse gouden troy ounce munten
100 gram Diverse zilveren troy ounce munten
250 gram
1000 gram
Afspraak maken

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek?