Verkoop uw horloge vertrouwd, voor de beste prijs

Verkoop uw horloge vertrouwd, voor de beste prijs

Uw horloge verkoopt u eenvoudig, vertrouwd en tegen een reële prijs bij Het Nederlandsche inkoopkantoor. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van Zwitserse horloges met automatische uurwerken en kunnen hiervoor een goede en eerlijke prijs betalen.

Voor de inkoop van horloges werken wij samen met ervaren specialisten en de best gecertificeerde uurwerkmakers.
Door onze kennis en ervaring bieden wij áltijd een eerlijke prijs voor uw horloge. Als uw horloge al jaren in de kast of kluis ligt is het wellicht jammer om het er nog langer te laten liggen. Wij kopen graag uw horloge in!

Ontvang direct geld of een goed inruilaanbod.

Vandaag nog een bod op uw horloge


  JaNee


  JaNee

  Welke horloges kopen wij in?

  Wij kopen zowel polshorloges als zakhorloges. Nieuw, tweedehands en zelfs beschadigd of defect. Doos en papieren zijn gewenst, maar niet noodzakelijk.

  Wij kopen de volgende luxe horloges graag van u:

  Hoe werkt het inkopen van uw horloge?

  U kunt contact met ons opnemen of wij interesse hebben in uw aangeboden horloge. Dit kan via het contactformulier of u kunt ons even bellen op telefoonnummer 074-750 52 56.

  Indien wij geïnteresseerd zijn in uw horloge laten we dit uiteraard dezelfde dag nog weten. Meestal kunnen we direct al vrijblijvend een prijsindicatie geven wat uw horloge waard is. Indien dit voor u interessant is komt u met uw horloge naar ons kantoor in Hengelo. Als u nog in het bezit bent van de doos, papieren of aankoopbewijs kunt u deze ook meenemen. Hoe completer de aangeboden set, des te beter de inkoopprijs!

  Wij hebben heerlijke koffie en onder het genot daarvan bekijken wij samen de staat van uw horloge en de eventuele toebehoren. Wij kunnen vaak binnen enkele minuten een goed onderbouwd bod uitbrengen. Gaat u akkoord met ons bod? Dan betalen wij direct uit, contant of per overboeking.

  Tevens zijn wij Trusted Seller op Chrono24, hét horlogeplatform wereldwijd. 

   

  Wat bepaald de waarde van uw horloge?