Horloge verkopen - Inkoop Rolex, Omega, Breitling en meer..
Inkoop horloges. Rolex, omega, breitling, iwc - contant geld

Horloge verkopen

Uw horloge verkoopt u eenvoudig, vertrouwd en tegen de beste prijs aan Het Nederlandsche Inkoopkantoor. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van Zwitserse horloges met automatische uurwerken en kunnen hiervoor een goede en eerlijke prijs betalen. Voor de inkoop van horloges werken wij samen met ervaren specialisten en de best gecertificeerde uurwerkmakers.

Door onze kennis en ervaring bieden wij áltijd een eerlijke prijs voor uw horloge. Als uw horloge al jaren in de kast of kluis ligt is het wellicht jammer om het er nog langer te laten liggen. Wij kopen graag uw horloge in!

 

Welke horloges kopen wij in?

Wij kopen de volgende horloges graag van u in: Rolex, Omega, Breitling, IWC, Tudor, Zenith, Longines, Patek Philippe, Audemars Piguet, Panerai, Jaeger-LeCoultre, Tag Heuer, Heuer, Cartier etc.

Wij kopen zowel polshorloges als zakhorloges. Nieuw, tweedehands en zelfs beschadigd of defect. Doos en papieren zijn gewenst, maar niet noodzakelijk.

 

Hoe werkt het inkopen van uw horloge?

U kunt vooraf contact met ons opnemen of er interesse is in uw aangeboden horloge. Dit kan via ons telefoonnummer 074-750 52 56 of per mail op info@hetinkoopkantoor.nl. Ook kunt u ons contactformulier onderaan de pagina invullen.

 

Indien wij geïnteresseerd zijn in uw horloge verneemt u dat binnen 24 uur van ons en geven we een vrijblijvend en ongezien prijsidee. Indien dit voor u interessant is komt u met uw horloge naar ons kantoor in Hengelo. Als u nog in het bezit bent van de doos, papieren of aankoopbewijs kunt u deze ook meenemen. Des te completer de aangeboden set, des te beter de inkoopprijs.

 

Wij hebben heerlijke koffie en onder het genot daarvan bekijken wij samen de staat van uw horloge en de eventuele toebehoren. Wij kunnen vaak binnen enkele minuten een goed onderbouwd bod uitbrengen. Gaat u akkoord met ons bod? Dan betalen wij direct uit, contant of per overboeking.

Waarom kiest u voor ons?

• Wij zijn specialist op het gebied van tweedehands Zwitserse horloges.

 

• Wij hebben een groot netwerk van klanten en verzamelaars.

 

• Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in de branche.

 

• Alle horloges worden in uw bijzijn bekeken en getaxeerd. Wij doen direct een bod en u kunt het op het zelfde moment aan ons verkopen.

Betrouwbaar horloge verkopen Nederland België

Horloge verkopen in België?

De laatste jaren weten onze Zuiderburen ons steeds beter te vinden als het gaat om de verkoop van luxe horloges. In België blijkt het vaak lastig om een betrouwbare koper te vinden voor uw luxe uurwerk. Daarbij is de meldplicht voor contante transacties in België vastgesteld op €3.000,- waar dit in Nederland €10.000,- bedraagt. Door deze ruimere wetgeving zijn wij beter in staat uw horloge tegen de juiste prijs en onder de juiste voorwaarden aan te kopen.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Wat bepaalt de waarde van uw gebruikte horloge?

De waarde van een gebruikt horloge wordt bepaald door het merk, de staat en de bijgeleverde accesoires. Horloges verschillen enorm in waarde, omdat wij graag transparant werken lichten we dit graag toe.

 

Voor een leek is het moeilijk en soms zelfs onmogelijk om de juiste waarde van een gebruikt horloge te bepalen. Google biedt hierin dan vaak als eerste uitkomst. Als iemand zijn of haar exacte horloge zoekt dan komt men vaak uit op de bekende horloge verkoop websites als Chrono24, Marktplaats of bij andere commerciële aanbieders van exact uw horloge die tweedehands wordt aangeboden. Deze zoekresultaten geven u een indicatie van vraagprijzen, niet van verkoopprijzen. Als dit verkoopprijzen waren zou per slot van rekening niets meer te koop staan.

 

Nu is het een feit dat vraagprijzen op de gebruikte horlogemarkt altijd onderhandelbaar zijn en vrijwel nooit worden betaald door een koper. Er kan veelal zo’n 10% worden afgedongen wat ook vrijwel altijd gebeurd. Daarnaast moet de verkoper over de verkoopprijs (let op, niet de vraagprijs maar de verkoopprijs die al lager ligt) zijn marge, verkoopkosten en de btw (21% over de marge) rekenen. Hiermee is verkoopprijs – (marge (10% tot 20% – belasting 21% over de marge – verkoopkosten van 6%) de inkoopprijs.

 

Dat de meeste inkoopprijzen zo’n 25% – 30% lager liggen dan de prijzen die u online ziet gaat u na deze toelichting hopelijk niet meer verbazen. Uiteraard is alles afhankelijk van de eerder genoemde criteria; merk, staat en accesoires. Zo stijgen veel Rolex horloges, ongeacht de staat zo’n 12% per jaar in waarde. Waar andere merken tot ongeveer de helft van de nieuwprijs waard blijven en nóóit meer waard worden. Dit is helaas een feit en daarom zijn gebruikte Rolex horloges ook zo ongekend populair.

Welke horloges kopen wij niet?

Wij kopen geen; Imitatie horloges, horloges afkomstig van diefstal óf horloges waarbij uw prijsidee onrealistisch is en de prijs ver boven de marktprijs ligt worden door ons niet ingekocht.

Welke merken kopen wij in?

RolexBreitlingOmegaTagHeuerCartier

    Naam *

    Onderwerp *

    Bericht *

    * verplichte velden