Goud verkopen bij u in de buurt?

Goud verkopen bij u in de buurt?

Heeft u gouden sieraden die u wilt verkopen? Oude gouden sieraden die u niet meer draag of gouden sieraden verkregen uit een erfenis? Verkoop uw gouden sieraden dan bij een betrouwbaar adres bij u in de buurt.

Het Nederlandsche inkoopkantoor is sinds 1979 een begrip in de goudhandel. Wij hebben 4 vestigingen. Onze winkels zijn gevestigd in Hengelo, Deventer, Apeldoorn en Oldenzaal.

Er is altijd wel een winkel bij u in de buurt waar u uw goud kunt verkopen.

Locatie Hengelo

Locatie Hengelo

Ons kantoor in Hengelo is gevestigd aan de Oldenzaalsestraat 41 in Hengelo. Het kantoor zit aan de rand van het centrum (schuin tegenover parkeergarage Thiemsbrug). U kunt bij ons kantoor voor de deur uw auto parkeren.

Klanten komen uit de omgeving naar ons kantoor in Hengelo. Klanten komen uit Almelo, Enschede, Borne, Goor, Haaksbergen, Delden, Neede, Eibergen, Gronau, Nijverdal, Rijssen en Wierden.

Locatie Deventer

Locatie Deventer

Ons kantoor in Deventer is gevestigd aan de T.G. Gibsonstraat 17 in Deventer. Het kantoor zit net iets buiten het winkelgebied van Deventer. U kunt er gemakkelijk met de auto voor de deur parkeren. De winkel is van dinsdag t/m zaterdag geopend.

Klanten komen uit de omgeving van Deventer naar ons kantoor. Klanten uit Diepenveen, Twello, Bathmen, Lochem, Zutphen en Zwolle.

Locatie Apeldoorn

Locatie Apeldoorn

Het Nederlandsche inkoopkantoor in Apeldoorn is gevestigd aan de Arnhemseweg 155, op de hoek Talingweg in Apeldoorn. Gelegen aan de drukke doorgaande weg richting van en naar Arnhem, iets nabij het stadscentrum. U kunt hier zeer gemakkelijk met de auto komen en doordat ons inkoopkantoor over eigen parkeerplaatsen beschikt kunt u ook voor de deur, pal naast de winkel, gratis parkeren.

Onze klanten komen niet alleen uit Apeldoorn maar ook uit de omgeving. Ons kantoor wordt bezocht door klanten uit Assel , Beekbergen, EerbeekArnhem, Vaassen, Epe, Barneveld, Garderen, Harderwijk, Ermelo, Oeken, Voorst, Voorstonden, Empe, Brummen, Hall, Hoenderloo, Ellecom, Dieren, Uddel, Nunspeet, Velp, en Zutphen

Locatie Oldenzaal

Locatie Oldenzaal

Ons kantoor in Oldenzaal is gevestigd aan de Steenstaat 16 in Oldenzaal in het stadscentrum van Oldenzaal. De winkel in Oldenzaal is van dinsdag t/m zaterdag geopend.

Onze klanten komen uit Oldenzaal en de omgeving van Oldenzaal. Overdinkel, De Lutte, Weerselo, Rossum, Ootmarsum, Denekamp, Tubbergen, Lattrop, Nordhorn, Bad Bentheim en Ochtrup.

Gratis taxatie & Contante uitbetaling

Woont u niet in de buurt?

Woont u niet in de buurt of bent u niet in de gelegenheid om naar ons kantoor te komen? Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw goud per post op te sturen. Vraag gratis een verzendpakket aan en ontvang van ons een enveloppe, verzendlabel en sealbag voor het verzekerd versturen van uw sieraden.

Vraag uw verzendpakket aan