Uw gouden hanger is geld waard!

Uw gouden hanger is geld waard!

Heeft u nog een gouden hanger liggen waar u niks mee doet? De goudprijs is erg hoog en het loont zich om de hanger (en eventueel met de ketting) te laten taxeren en/of te verkopen.

De meeste gouden hangers zijn van 14 karaat goud. Vaak staat dit ook in de hanger (bij oogje waar de ketting er door gaat) aangeduid met een keurmerk. De stempel voor 14 karaat is; 14K, 585 of een eikenblad. Het kan natuurlijk ook zijn dat de hanger van 18 karaat goud is. Dan staat er 18K, 750 of een tulp in.

Kom vrijblijvend langs met uw gouden hanger en eventueel andere sieraden om het te laten taxeren op waarde. U kunt het uiteraard direct aan ons verkopen voor de beste prijs.

Welke gouden hangers kunt u verkopen?

Wij kopen vrijwel alle soorten gouden hangers. Hangers van een kruisje, hangers met een diamantje, hangers met edelstenen, sterrenbeeld hangers, vaste hangers aan een ketting, hangers van geel goud en hangers van wit goud.

Hangers van goud zijn er in verschillende gehaltes, ook wel karaat genoemd. Met meest voorkomende zijn 8, 14 en 18 karaat gouden hangers.

Wilt u uw gouden hanger verkopen? Kom langs bij ons in de winkel in Hengelo, Deventer, Apeldoorn of Oldenzaal en laat uw gouden hanger taxeren. Wij doen u vervolgens een bod en u kunt het direct verkopen.

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Verkoop uw gouden sieraden! Ontvang direct een bod.