Uw gouden ketting is geld waard!

Uw gouden ketting is geld waard!

De goudprijs is in deze tijd erg hoog, het loont zich daarom om uw oude gouden ketting te verkopen. Heeft u ook een gouden ketting die u niet meer draagt en die al jaren in een kastje ligt te verstoffen?

Verkoop uw oude gouden ketting en ontvang er contant geld voor.

Welke gouden kettingen kopen wij?
In principe kopen wij alle gouden kettingen. Denk aan een simpele schakelketting, koningsketting, ketting met diamant, ketting met hanger, geel- of witgouden ketting. Wij kopen gouden kettingen die nog heel zijn maar ook gouden kettingen die versleten of kapot zijn.

Gouden kettingen komen vaak voor in 8 karaat, 14 karaat, 18 karaat en 22 karaat goud. In Nederland is 14 karaat gebruikelijk. De keurtekens voor 14 karaat goud zijn; 14K, 585 of een eikenblad.

Kom vrijblijvend langs met uw ketting en eventueel andere sieraden om het te laten taxeren op waarde. U kunt het uiteraard direct aan ons verkopen voor de beste prijs.

 

Waar uw gouden ketting verkopen?

Wilt u uw gouden ketting verkopen? Kom langs bij ons in de winkel in Hengelo, Deventer, Apeldoorn of Oldenzaal en laat uw gouden ketting taxeren. Wij doen u vervolgens een bod en u kunt het direct verkopen.

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Verkoop uw gouden sieraden! Ontvang direct een bod.