Uw gouden oorbellen zijn geld waard!

Uw gouden oorbellen zijn geld waard!

Heeft u gouden oorbellen die u niet meer draagt? Gouden oorbellen verkregen uit een erfenis of gouden oorbellen die kapot zijn? Wissel uw gouden oorbellen in en ontvang er geld voor.

De meeste gouden oorbellen zijn van 14 karaat goud. Dit kan geel- of witgoud zijn. Soms ook een combinatie van geel- en witgoud. Gouden oorbellen zijn vaak gekeurd met een keurteken op de sluiting, het steeltje of op het knopje waar je de oorbel mee vast zet. 14 karaat goud is gekeurd met 14k, 585 of een eikenblad stempel

Kom vrijblijvend langs met uw oorbellen en eventueel andere sieraden om het te laten taxeren op waarde. U kunt het uiteraard direct aan ons verkopen.

 

Welke gouden oorbellen kunt u verkopen?

Wij kopen eigenlijk alle soorten gouden oorbellen. Witgouden oorbellen, Geelgouden oorbellen, gouden oorknopjes, gouden oorstekers, gouden creolen, gouden oorbellen met edelstenen, gouden oorbellen met diamant, gouden merk oorbellen en zelfs gouden oorbellen die kapot zijn. Ook zijn wij geïnteresseerd in gouden oorbellen die uit de mode zijn, antieke gouden oorbellen, vintage gouden oorbellen en oorbellen uit een erfenis.

Wilt u uw gouden oorbellen verkopen? Kom langs bij ons in de winkel in Hengelo, Deventer, Apeldoorn of Oldenzaal en laat uw gouden oorbellen taxeren. Wij doen u vervolgens een bod en u kunt het direct verkopen.

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Verkoop uw gouden sieraden! Ontvang direct een bod.