Uw gouden ringen zijn geld waard!

Uw gouden ringen zijn geld waard!

Heeft u nog gouden ringen in huis waar u niets mee doet? De goudprijs staat in deze tijd erg hoog en het loont zich om uw gouden ringen te verkopen. Gouden ringen die u niet meer draagt, die al jaren in een la liggen te verstoffen, gouden ringen die kapot zijn of een gouden ring wat gewoon niet meer in de mode is.

Gouden ringen zijn meestal van 14 karaat of 18 karaat goud. Dit kunt u zien aan de keurmerkjes die in de ring staan. Meestal aan de binnenkant van de ring. Een keurmerkje voor 14 karaat goud is; 14K, 585 of een eikenblad.

Benieuwd wat uw gouden ringen en sieraden waard zijn? Kom vrijblijvend naar onze winkel en laat uw gouden ringen gratis taxeren. 

Welke gouden ringen kunt u verkopen?

Wij kopen vrijwel alle soorten gouden ringen. Gouden ringen van 8 karaat, 14 karaat en 18 karaat goud. Ook gouden ringen met edelstenen of ringen met diamant. Gouden trouwringen die niet meer gebruikt worden of gouden ringen die kapot zijn. Ook zijn wij geïnteresseerd in antieke en vintage gouden ringen.

Wilt u uw gouden ring verkopen? Kom langs bij ons in de winkel in Hengelo, Deventer, Apeldoorn of Oldenzaal en laat uw gouden ring taxeren. Wij doen u vervolgens een bod en betalen u direct uit.

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Verkoop uw gouden sieraden! Ontvang direct een bod.