Uw zilveren armband is geld waard!

Uw zilveren armband is geld waard!

Heeft u nog een zilveren armband of meerdere zilveren armbanden liggen waar u niks mee doet? De zilverprijs is erg hoog en het loont zich om de armband(en) te laten taxeren en/of te verkopen.

De meeste zilveren armbanden zijn van 925/1000 het eerste gehalte zilver, ook wel sterling zilver genoemd. Vaak staat dit ook in de armband (bij het slotje) aangeduid met een stempel. Het keurmerk voor het eerste gehalte zilver (ook wel Sterling zilver genoemd) is een staand leeuwtje met een klein cijfer 1 er in, een zwaartje met de nummers 925 of een stempeltje met ·Z·. Het kan natuurlijk ook zijn dat de armband van een andere zilvergehalte gemaakt is. Dan is het meestal het tweede gehalte 835/1000, of derde gehalte 800/1000 zilver.

Kom vrijblijvend langs met uw armband en eventueel andere zilveren of gouden sieraden om het te laten taxeren op waarde. U kunt het uiteraard direct aan ons verkopen voor de beste prijs.

 

Welke zilveren armbanden kan ik verkopen?

Wij kopen vrijwel alle soorten zilveren armbanden. Slavenarmbanden, schakelarmbanden, armbanden met edelstenen, dames en heren armbanden en zelf armbanden die kapot of versleten zijn. Armbanden van zilver zijn er in verschillende gehaltes. In Nederland zijn er drie zilvergehaltes. Eerste gehalte zilver (925/1000), tweede gehalte zilver (835/1000) en derde gehalte zilver (800/1000). Het zilvergehalte van uw armband bepaald de waarde. Hoe hoger het gehalte zilver hoe puurder dus meer waard.

Wilt u uw zilveren armband verkopen? Kom langs bij ons in de winkel in Hengelo, Deventer, Apeldoorn of Oldenzaal en laat uw zilveren armband taxeren. Wij doen u vervolgens een bod en u kunt het direct verkopen.

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Verkoop uw zilveren sieraden! Ontvang direct een bod.