Uw zilveren broche is geld waard!

Uw zilveren broche is geld waard!

Heeft u nog een zilveren broche of meerdere zilveren broches liggen waar u niks mee doet? De zilverprijs is erg hoog en het loont zich om de broches te laten taxeren en/of te verkopen.

De meeste zilveren broches zijn van 925/1000 het eerste gehalte zilver, ook wel sterling zilver genoemd. Vaak staat dit ook in de broche (bij de speld) aangeduid met een stempel. Het keurmerk voor het eerste gehalte zilver (ook wel Sterling zilver genoemd) is een staand leeuwtje met een klein cijfer 1 er in, een zwaartje met de nummers 925 of een stempeltje met ·Z·. Het kan natuurlijk ook zijn dat de broche van een andere zilvergehalte gemaakt is. Dan is het meestal het tweede gehalte 835/1000, of derde gehalte 800/1000 zilver.

Kom vrijblijvend langs met uw broche en eventueel andere zilveren of gouden sieraden om het te laten taxeren op waarde. U kunt het uiteraard direct aan ons verkopen voor de beste prijs.

Welke zilveren broches kan ik verkopen?

Wij kopen vrijwel alle soorten zilveren broches. Antieke broches, speldjes, broches met met edelstenen en zelfs broches die kapot of versleten zijn. Broches van zilver zijn er in verschillende gehaltes. In Nederland zijn er drie zilvergehaltes. Eerste gehalte zilver (925/1000), tweede gehalte zilver (835/1000) en derde gehalte zilver (800/1000). Het zilvergehalte van uw broche bepaald de waarde. Hoe hoger het gehalte zilver hoe puurder dus meer waard.

Wilt u uw zilveren broche verkopen? Kom langs bij ons in de winkel in Hengelo, Deventer, Apeldoorn of Oldenzaal en laat uw zilveren broche taxeren. Wij doen u vervolgens een bod en u kunt het direct verkopen.

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Verkoop uw zilveren sieraden! Ontvang direct een bod.