Uw zilveren oorbellen zijn geld waard!

Uw zilveren oorbellen zijn geld waard!

Heeft u nog zilveren oorbellen of meerdere setjes of incomplete zilveren oorbellen liggen waar u niks mee doet? De zilverprijs is erg hoog en het loont zich om de oorbellen te laten taxeren en/of te verkopen.

De meeste zilveren oorbellen zijn van 925/1000 het eerste gehalte zilver, ook wel sterling zilver genoemd. Vaak staat dit ook in de oorbellen (bij het hangertje) aangeduid met een stempel. Het keurmerk voor het eerste gehalte zilver (ook wel Sterling zilver genoemd) is een staand leeuwtje met een klein cijfer 1 er in, een zwaartje met de nummers 925 of een stempeltje met ·Z·. Het kan natuurlijk ook zijn dat de oorbellen van een andere zilvergehalte zijn gemaakt. Dan is het meestal het tweede gehalte 835/1000, of derde gehalte 800/1000 zilver.

Kom vrijblijvend langs met uw oorbellen en eventueel andere zilveren of gouden sieraden om het te laten taxeren op waarde. U kunt het uiteraard direct aan ons verkopen voor de beste prijs.

Maak direct een afspraak

Welke zilveren oorbellen kan ik verkopen?

Wij kopen vrijwel alle soorten zilveren oorbellen. Oorclips, oorhangers, oorknopjes, oorbellen met edelstenen en zelfs oorbellen die kapot of versleten zijn. Oorbellen van zilver zijn er in verschillende gehaltes. In Nederland zijn er drie zilvergehaltes. Eerste gehalte zilver (925/1000), tweede gehalte zilver (835/1000) en derde gehalte zilver (800/1000). Het zilvergehalte van uw oorbellen bepaald de waarde. Hoe hoger het gehalte zilver hoe puurder dus meer waard.

Wilt u uw zilveren oorbellen verkopen? Kom langs bij ons in de winkel in Hengelo, Deventer, Apeldoorn of Oldenzaal en laat uw zilveren oorbellen taxeren. Wij doen u vervolgens een bod en u kunt het direct verkopen.

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Verkoop uw zilveren sieraden! Ontvang direct een bod.