Uw zilveren ringen zijn geld waard!

Uw zilveren ringen zijn geld waard!

Heeft u nog een zilveren ring of meerdere zilveren ringen liggen waar u niks mee doet? De zilverprijs is erg hoog en het loont zich om de ring(en) te laten taxeren en/of te verkopen.

De meeste zilveren ringen zijn van 925/1000 het eerste gehalte zilver, ook wel sterling zilver genoemd. Vaak staat dit ook in de ring (aan de binnenkant) aangeduid met een stempel. Het keurmerk voor het eerste gehalte zilver (ook wel Sterling zilver genoemd) is een staand leeuwtje met een klein cijfer 1 er in, een zwaartje met de nummers 925 of een stempeltje met ·Z·. Het kan natuurlijk ook zijn dat de ring van een andere zilvergehalte gemaakt is. Dan is het meestal het tweede gehalte 835/1000, of derde gehalte 800/1000 zilver.

Kom vrijblijvend langs met uw ringen en eventueel andere zilveren of gouden sieraden om het te laten taxeren op waarde. U kunt het uiteraard direct aan ons verkopen voor de beste prijs.

BEL MET EEN EXPERT

Welke zilveren ringen kan ik verkopen?

Wij kopen vrijwel alle soorten zilveren ringen. Zegelringen, ringen met edelstenen, antieke zilveren ringen, dames en heren ringen en zelf ringen die kapot of versleten zijn. Ringen van zilver zijn er in verschillende gehaltes. In Nederland zijn er drie zilvergehaltes. Eerste gehalte zilver (925/1000), tweede gehalte zilver (835/1000) en derde gehalte zilver (800/1000). Het zilvergehalte van uw ring bepaald de waarde. Hoe hoger het gehalte zilver hoe puurder dus meer waard.

Wilt u uw zilveren ringen verkopen? Kom langs bij ons in de winkel in Hengelo, Deventer, Apeldoorn of Oldenzaal en laat uw zilveren ringen taxeren. Wij doen u vervolgens een bod en u kunt het direct verkopen.

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Verkoop uw zilveren sieraden! Ontvang direct een bod