Media - Het Nederlandsche Inkoopkantoor in de pers
Goud, Zilver, Munten, Postzegels, Horloges, Diamanten inkoop en verkoop

De Wiezer / De Glimlach

Goudprijs leeft flink op dankzij Brexit

 

Brexit-goudprijs

 

HENGELO — Terwijl de aandelenmarkten sinds vrijdag zwaar gebukt gaan onder de teleurstelling over Brexit – Groot Britannië uit de Europese Unie – floreert de handel in edelmetalen zoals goud en zilver als nooit tevoren. Zo steeg de waarde van goud en zilver in één dag tijd maar liefst met acht procent.

 

Lees meer…

TC Tubantia

Goudkoorts bereikt kookpunt.

 

TC_Tubantia_Goudkoorts_bereikt_kookpunt

 

Tijd voor een gesprek heeft Jeremy Gruppelaar van het Nederlandsche Inkoopkantoor nauwelijks. Met de torenhoge prijzen van nu woedt de goudkoorts in Hengelo in alle hevigheid.

 

Lees meer…

Hengelo's weekblad

Goud is meer waard dan je denkt!

 

 

Goud is veel meer waar dan je denkt! Dat zegt Jeremy Gruppelaar van het Nederlandsche Inkoopkantoor. Bij de Hengelose speciaalzaak kun je sieraden zoals kettingen, armbanden of ringen inleveren, die zijn gemaakt van goud of een ander edelmetaal.

 

Lees meer…

RTV Oost

En Dan Nog Even Dit

 

EN DAN NOG EVEN DIT_JEREMY GRUPPELAAR

 

Eigenaar Jeremy Gruppelaar van Het Nederlandsche Inkoopkantoor te gast bij RTV Oost in het programma ‘En Dan Nog Even Dit’ Goud is op dit moment ongekend veel geld waard, in dit interview kunt u zien wat mensen inleveren en verkopen bij de Goudinkoper in Hengelo.

 

Bekijk video…

NRC Handelsblad

Goud- en zilverkoorts in Hengelo

 

NRC-Goudkoorts-hengelo-inkoop-goud

 

Tot voor kort leidde het Nederlandsche Inkoopkantoor een rustig bestaan op een bedrijventerrein in Enschede. ”Daar kregen we hooguit een klant per dag”, verteld een medewerker. Maar het bezoek nam hard toe, dat het bedrijf in Februari verhuist naar een winkel in Hengelo. ”Nu hebben we de hele dag aanloop.” Waarom u dit moet lezen?

 

Lees meer…

Hengelo's weekblad

Eén gulden voor vijf guldens inwisselen

 

 

Guldens zijn een uitstekende belegging. Vijf guldens voor één gulden? Dat verbaasde mij nu ook: hoe kan één gulden nou vijf gulden waard zijn? Jeremy Gruppelaar van het Nederlandsche inkoopkantoor legt uit. Tot en met 1967 heeft Nederland zilveren guldens gemaakt…

 

Lees meer…