Sieraden uit een nalatenschap - erfenis - Inkoopkantoor Hengelo
Goud, Zilver, Munten, Postzegels, Horloges, Diamanten inkoop en verkoop

Sieraden uit een nalatenschap

goud_erfenis_verkopenVermaken, verdelen of verkopen?

Heeft u of uw familie sieraden uit een nalatenschap verkregen, maar zijn de sieraden niet meer van deze tijd? Versleten of gewoonweg niet uw smaak? U kunt er voor kiezen om de sieraden te verkopen. Wij kopen uw oude sieraden in voor de beste prijs. Gouden en zilveren sieraden.

Emotionele waarde

Sieraden uit een erfenis hebben vaak een emotionele waarde. Geregeld komt het voor dat de sieraden niet meer gedragen worden door de erfgenamen. Vaak omdat de sieraden oud, versleten of niet uw smaak zijn. Door de sieraden te verkopen kunt u het geld eerlijk verdelen onder de erfgenamen.

Sieraden verkopen

Inkoop edelmetaal, goud telexten met een loep

U kunt bij ons uw gouden en zilveren sieraden verkopen. Wij taxeren de sieraden geheel gratis en vrijblijvend bij ons in de winkel. Wij werken met de meest actuele goud- en zilverkoers zodat wij u de beste prijs kunnen bieden. Wij taxeren ringen, armbanden, kettingen, hangers, broches, oorbellen, horloges en ook diamanten.

Ook kunt u bij ons terecht met uw postzegelverzameling en/of muntencollectie.

Taxeren

Wij taxeren altijd waar u bij bent. U kunt stap voor stap volgen hoe wij te werk gaan. Wij vinden het leuk om u te laten zien hoe onze werkwijze is en u kunt ons al uw vragen stellen.

Afspraak maken

Meer informatie of een afspraak maken?