Goud verkopen Almelo

Goud verkopen Almelo

U kunt uw goud verkopen in de buurt van Almelo. Wij kopen ook munten, sieraden, horloges, zilver en postzegels. Ons betrouwbare inkoopkantoor zit aan de Oldenzaalsestraat 41 in Hengelo. (dat is met de auto slechts 10 minuten vanaf Almelo)

Al sinds 1979 zijn wij actief in de edelmetaal branche. Door onze jarenlange ervaring weet u dat wij met de beste kennis en mensen uw kostbaarheden kunnen taxeren en inkopen.

 

Gratis taxatie & contante uitbetaling bij u in de buurt

Goud inkoop Almelo

In de buurt van Almelo kunt u al uw goud, zilver, sieraden, juwelen, horloges, munten, postzegels en diamanten te koop aanbieden. Wij werken met de meest actuele prijzen zodat wij u het beste bod kunnen doen. Op nog geen tien minuutjes rijden vanaf het centrum van Almelo.

Een afspraak maken is niet nodig

U hoeft bij ons geen afspraak te maken. U belt gewoon bij ons aan en wij verwelkomen u met een kopje koffie. Wij taxeren uw aangeboden gouden en zilveren sieraden en doen u direct het beste bod. Wij kunnen uw goud direct inkopen tegen contant geld of een overboeking op uw rekeningnummer

Waarom het Nederlandsche Inkoopkantoor in Hengelo?

Waarom het Nederlandsche Inkoopkantoor in Hengelo?

Gratis taxatie
“Wij taxeren uw edelmetaal gratis en vrijblijvend. U kunt zonder afspraak bij ons kantoor komen in Hengelo. Geheel gratis en vrijblijvend”

Actuele koers
“Wij werken met de meest actuele dagprijzen bij onze kantoren. U heeft dus altijd de beste prijs voor uw edelmetaal”

Snel en discreet
“Wij doen u direct een bod op uw aangeboden goederen. U kunt het ook altijd direct bij ons verkopen. Wij betalen per bank of contant uit. Wat u het beste uitkomt”

Hoogste prijs
“Wij kunnen u de hoogste prijs voor uw edelmetaal bieden. Wij werken met de meest actuele koersen. Doordat wij het edelmetaal snel verwerken kunnen wij u de beste prijs bieden”

Uw goud is geld waard! Kom langs voor een gratis taxatie