Goud verkopen Goor

Goud verkopen Goor

U kunt uw goud verkopen in de buurt van Goor. Wij kopen ook munten, sieraden, horloges, zilver en postzegels. Ons betrouwbare inkoopkantoor zit aan de Oldenzaalsestraat 41 in Hengelo. (dat is met de auto slechts 15 minuten vanaf Goor)

Al sinds 1979 zijn wij actief in de edelmetaal branche. Door onze jarenlange ervaring weet u dat wij met de beste kennis en mensen uw kostbaarheden kunnen taxeren en inkopen.

Gratis taxatie & inkoop in de buurt van Goor

Goud inkoop Goor

in de buurt van Goor kunt u al uw goud, zilver, sieraden, juwelen, horloges, munten, postzegels en diamanten te koop aanbieden. Wij werken met de meest actuele prijzen zodat wij u het beste bod kunnen doen. Op nog geen tien minuutjes rijden vanaf het centrum van Goor.

Een afspraak maken is niet nodig

U hoeft bij ons geen afspraak te maken. U belt gewoon bij ons aan en wij verwelkomen u met een kopje koffie. Wij taxeren uw aangeboden gouden en zilveren sieraden en doen u direct het beste bod. Wij kunnen uw goud direct inkopen tegen contant geld.

Waarom het Nederlandsche Inkoopkantoor in Hengelo?

Waarom het Nederlandsche Inkoopkantoor in Hengelo?

Gratis taxatie
“Wij taxeren uw edelmetaal gratis en vrijblijvend. U kunt zonder afspraak bij ons kantoor komen in Hengelo. Geheel gratis en vrijblijvend”

Actuele koers
“Wij werken met de meest actuele dagprijzen bij onze kantoren. U heeft dus altijd de beste prijs voor uw edelmetaal”

Snel en discreet
“Wij doen u direct een bod op uw aangeboden goederen. U kunt het ook altijd direct bij ons verkopen. Wij betalen per bank of contant uit. Wat u het beste uitkomt”

Hoogste prijs
“Wij kunnen u de hoogste prijs voor uw edelmetaal bieden. Wij werken met de meest actuele koersen. Doordat wij het edelmetaal snel verwerken kunnen wij u de beste prijs bieden”

Uw goud is geld waard! Kom langs voor een gratis taxatie

Woont u niet in de buurt?

Woont u niet in de buurt of bent u niet in de gelegenheid om naar ons kantoor te komen? Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw goud per post op te sturen. Vraag gratis een verzendpakket een en ontvang van ons een enveloppe, verzendlabel voor het verzekerd versturen van uw sieraden en een handleiding.

Vraag uw verzendpakket aan