Goud inkoop in Hengelo

Goud inkoop in Hengelo

Bent u op zoek naar een betrouwbare manier om uw goud te verkopen tegen de beste goudprijs? Dan bent u bij het Nederlandsche Inkoopkantoor in Hengelo, aan het juiste adres.

Wij bieden u, op basis van de actuele goudkoers, contant geld voor al uw goud. Zelfs als het beschadigd of gebroken is! Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor al uw overige edelmetalen. Wij kopen namelijk niet alleen goud, maar ook sterling zilver en platina.

Heeft u dus nog gouden munten, gouden tanden, oud goud, gouden horloges, armbanden, oorbellen, goudbaren, overige sieraden van goud, zilver of platina? Kom dan gerust vrijblijvend langs bij het Nederlandsche Inkoopkantoor in Hengelo.

Gratis taxatie & contante uitbetaling in Hengelo

Wat is uw goud waard?

Goud is schaars en behoort tot de meest stabiele grondstof op aarde, dus ontzettend waardevol! Het wordt onder andere gemengd met andere metalen, zodat men het kan gebruiken als sieraden zoals een gouden ketting of armband. Afhankelijk van de legering zijn er verschillende karaten goud zoals 18- en 14 karaat goud. Het aantal karaat bepaalt de zuiverheid van het gouden voorwerp, dus eigenlijk hoeveel goud het voorwerp bevat: 14 karaat staat voor 58,5% goud en 18 karaat voor 75% goud.

De goudprijzen bereiken momenteel historische hoogtepunten, waardoor het nu de perfecte tijd is om uw goud te verkopen. Kijk even in dat ene kastje of onderin uw laatjes, wellicht liggen hier nog verborgen schatten. Laat deze kans om veel geld te ontvangen voor goud of oud goud niet aan uw neus voorbij gaan.

Bij het Nederlandsche inkoopkantoor werken wij met met de meest actuele dagprijzen zodat wij u het beste bod kunnen doen voor uw goud.

Het Nederlandsche inkoopkantoor in Hengelo maakt gebruik van geijkte weegschalen en taxeert waar u bij staat, zodat u precies kunt zien wat uw goud weegt en waard is.

Al uw voordelen op een rijtje

Al uw voordelen op een rijtje

  • Wij werken met de actuele dagprijs van goud.
  • Direct contant geld voor uw goud.
  • U krijgt volgens de actuele goudprijs per gram goud uitbetaald.
  • Wij kopen altijd al uw goud in, zelfs als het kapot of beschadigd is.
  • Geen officieel Nederlands Keurteken nodig.
  • Meekijken bij het wegen en de taxatie, zodat u te allen tijde ziet wat er gebeurd.
  • Door het gebruik van geijkte weegschalen, garanderen wij een eerlijkste prijs!

Woont u niet in de buurt?

Woont u niet in de buurt of bent u niet in de gelegenheid om naar ons kantoor te komen? Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw goud per post op te sturen. Vraag gratis een verzendpakket een en ontvang van ons een enveloppe, verzendlabel voor het verzekerd versturen van uw sieraden en een handleiding.

Vraag uw verzendpakket aan