Uw gouden armband is geld waard!

Uw gouden armband is geld waard!

Heeft u nog een gouden armband liggen waar u niks mee doet? De goudprijs is erg hoog en het loont zich om uw armband te laten taxeren en/of te verkopen.

De meeste gouden armbanden zijn van 14 karaat goud. Vaak staat dit ook in de armband (bij het slotje) aangeduid met een keurteken. De stempel voor 14 karaat is; 14K, 585 of een eikenblad. Het kan natuurlijk ook zijn dat de armband van 18 karaat goud is. Dan staat er 18K, 750 of een tulp in.

Kom vrijblijvend langs met uw armband en eventueel andere sieraden om het te laten taxeren op waarde. U kunt het uiteraard direct aan ons verkopen voor de beste prijs.

 

Welke gouden armbanden kunt u verkopen?

Wij kopen vrijwel alle soorten gouden armbanden. Slavenarmbanden, schakelarmbanden, armbanden in geelgoud maar ook witgoud. Armbanden met edelstenen, dames en heren armbanden en zelf armbanden die kapot of versleten zijn.

Armbanden van goud zijn er in verschillende gehaltes, ook wel karaat genoemd. Met meest voorkomende zijn 8, 14 en 18 karaat gouden armbanden.

Wilt u uw gouden armband verkopen? Kom langs bij ons in de winkel in Hengelo, Deventer, Apeldoorn of Oldenzaal en laat uw gouden armband taxeren. Wij doen u vervolgens een bod en u kunt het direct verkopen.

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Verkoop uw gouden sieraden! Ontvang direct een bod.