Uw gouden broche is geld waard!

Uw gouden broche is geld waard!

Heeft u een gouden broche of meerdere gouden broches die u niet meer draagt? De goudprijs is erg hoog en het loont zich om uw gouden broche te laten taxeren en te verkopen.

De meeste gouden broches zijn gemaakt van 14 karaat goud. 14 karaat goud is te herkennen aan keurtekens. De keurtekens staan vaak op de achterkant van de broche of op de speld (dit is wel erg klein). De meest voorkomende keurtekens voor 14 karaat goud zijn; 14K, 585 of een eikenblad.

Kom vrijblijvend langs met uw gouden broche en eventueel andere sieraden om het te laten taxeren op waarde. U kunt het uiteraard direct aan ons verkopen tegen contant geld of per overboeking op uw rekening.

 

Maak direct een afspraak

Welke gouden broches kunt u verkopen?

Er zijn heel wat verschillende soorten gouden broches gemaakt. Geel gouden broches, wit gouden broches, gouden broches met edelstenen, gouden broches met diamant. Gouden speldjes, gouden speldjes die zijn uitgegevens bij zoveel dienstjaren in een bedrijf of antieke gouden broches. Wij kopen alle gouden broches, zelf als de gouden broche kapot of versleten is.

De goudprijs is op dit moment erg hoog, het is dus zeker de moeite waard om uw gouden broche die u niet meer draagt te laten taxeren.

Wilt u uw gouden broche verkopen? Kom langs bij ons in de winkel in Hengelo, Deventer, Apeldoorn of Oldenzaal en laat uw gouden broche taxeren. Wij doen u vervolgens een bod en u kunt het direct verkopen.

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

Verkoop uw gouden sieraden! Ontvang direct een bod.