Zilverbaren verkopen

Heeft u zilverbaren in uw bezit en bent u van plan om ze in te wisselen voor geld? Dan kunt u dat doen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor. Afhankelijk van de actuele koers en de hoeveelheid zilver in uw bezit kunt u er een mooi bedrag voor terugkrijgen. Ook als u benieuwd bent naar de waarde of de echtheid van uw zilver kunt u bij ons terecht.

Welke baren?

Welke baren?

Er zijn verschillende smelters die zilverbaren produceren of hebben geproduceerd. Veel voorkomende smelters zijn:

Deze en vele andere merken worden door Het Nederlandsche Inkoopkantoor ingekocht. 

Wilt u uw zilverbaren verkopen?

LBMA

LBMA (London Bullion Market Association) is de internationale toezichthouder van de edelmetaalmarkt. Niet alle zilverbaren beschikken over een goedkeuring van de LBMA. Ook deze baren kunt u bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor verkopen. Omdat deze baren niet LBMA goedgekeurd zijn moeten ze opnieuw omgesmolten worden en leveren ze u minder op dan LBMA gekeurde baren. Als u wilt weten of uw baren op de LBMA lijst staan kunt u contact met ons opnemen.

Gewicht

Zilverbaren kunnen ook verschillen in gewicht. De meest voorkomende gewichten van zilverbaren zijn 31,1 gram, 100 gram, 250 gram, 500 gram, 1 kilogram en 5 kilogram.

Is het de juiste tijd om mijn zilverbaren te verkopen?

Wat het beste moment is om uw zilverbaren te verkopen, is afhankelijk van de zilverkoers. Hoewel de koers van zilver in vergelijking met andere handelsproducten redelijk stabiel is, is de koers iedere dag anders. De koersverschillen zijn goed zichtbaar als je de huidige koers vergelijkt met die van vorige maanden. Zo kun je duidelijk zien hoe de koers per maand flink kan verschillen.

Het is echter heel moeilijk en misschien wel onmogelijk om de koers met enigszins accuraat te voorspellen. Vandaar is het altijd moeilijk om te zeggen wanneer het een goed moment is om uw zilver te verkopen.

Zilverbaren verkopen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Zilverbaren verkopen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Als u van plan bent uw zilverbaren te verkopen, dan bent u bij het Nederlandsche Inkoopkantoor aan het juiste adres. Neem uw baren mee naar een van onze winkels in Hengelo, Oldenzaal, Deventer of Apeldoorn voor gratis taxatie of om ze te verkopen. Als u alleen de waarde van uw zilverbaren wilt weten kan dat zonder dat u ergens aan vast komt te zitten. Als u toch besluit de baren te verkopen, dan kan dat met contante betaling of per bankoverschrijving. Wij maken het geld dezelfde dag nog over.

Neem direct contact met ons op

U kunt bij ons ook terecht voor de taxatie en verkoop van zilveren munten, goud en platina. Wij vinden het belangrijk dat u bij ons uw edelmetalen op discrete wijze kunt verkopen. Verder staat vertrouwen en deskundigheid bij ons hoog in het vaandel, u kunt tijdens onze openingstijden altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen bij één van onze vier locaties voor een goeie kop koffie.

Live koersen