Gouden sieraden verkopen

Gouden sieraden verkopen

Heeft u er wel eens over na gedacht hoeveel uw oude ongebruikt gouden sieraden nog waard zijn? In bijna elk huishouden komt het wel voor: Gouden sieraden die u niet tot nauwelijks meer draagt. Omdat de gouden sieraden niet meer passen bij de mode van nu, omdat een gouden ketting te groot of te klein is of omdat de sieraden kapot of versleten zijn.

Omdat de vraag naar goud in deze tijd erg groot is is de goudprijs erg gestegen en dus de moeite waard om te verkopen.

Welke gouden sieraden kunt u verkopen?

Goud wordt per gram ingekocht. Het maakt niet uit hoe veel of hoe weinig u wilt verkopen. Wij kopen kettingen, ringen, oorbellen, armbanden, horloges, hangers tot aan broches. Bij onze goud inkoop winkel kopen wij in voor de smeltwaarde van het goud. Wij werken met de actuele goudkoers zodat wij u de beste prijs voor de sieraden kunnen bieden.

Wat zijn mijn gouden sieraden waard?

Om er achter te komen wat uw gouden sieraden waard zijn moeten wij de gouden sieraden wegen op een precisieweegschaal. Ook is het van groot belang om te weten van welk karaat goud de sieraden zijn. In Nederland is 14 karaat goud het meest gebruikte goud, maar goud kan natuurlijk in het buitenland zijn aangekocht of een ander goudgehalte hebben.

Bij ons in de winkel testen wij de sieraden met chemicaliën om er achter te komen hoeveel karaat goud de sieraden zijn. Lees hier onze volledige werkwijze voor gouden sieraden verkopen.

Gratis taxatie en contante uitbetaling

Gouden sieraden verkopen voor contant geld

Gouden sieraden verkopen voor contant geld

Als u besluit naar onze winkel in Hengelo, Deventer, Apeldoorn of Oldenzaal te komen voor de verkoop van uw gouden sieraden dan zal onze goud inkoop specialist samen met u naar de sieraden gaan kijken.

Wij taxeren de sieraden volgens de actuele dagprijs van het goud. Wij moeten er achter komen welk karaat goud uw sieraden zijn. Dit kunnen wij testen en vaak ook zien aan de keurtekens in de sieraden.

Vervolgens vertellen wij u precies wat de waarde is van de aangeboden sieraden. Vind u de prijs goed? Dan gaan wij over tot uitbetaling. Dit kan contant of per bank. U dient alleen uw legitimatiebewijs te overhandigen zodat wij weten met wij zaken doen.

Kom langs naar onze winkel voor een gratis taxatie en laat u verbazen wat de waarde van uw sieraden is.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK