Goudbaren verkopen

Heeft u goudbaren geërfd of gekocht en bent u van plan deze te verkopen? Dan zou u hier nog wel eens heel veel geld uit kunnen halen. Bij het Nederlandsche Inkoopkantoor kunt u terecht voor een gratis taxatie en om uw goudbaren te verkopen. Ook geven wij passend en deskundig advies

Welke goudbaren kunt u verkopen?

Welke goudbaren kunt u verkopen?

Er zijn verschillende smelters die goudbaren produceren en hebben geproduceerd. De populairste smelters van goudbaren zijn:

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van goudbaren die u bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor kunt verkopen.

Wilt u uw goudbaren verkopen?

LBMA

De meeste goudbaren zijn goedgekeurd door de internationale toezichthouder LBMA (London Bullion Market Association), waarmee u ervan uit kunt gaan dat het gaat om zuiver goud en dat het voldoet aan de marktstandaarden. U kunt bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor ook terecht met goudbaren die niet zijn gekeurd door de LBMA. Deze baren leveren u echter iets minder geld op, omdat ze nog wel opnieuw gekeurd moeten worden.

Gewicht

Baren komen voor in verschillende gewichten. Bij goudbaren zijn de vaste gewichten 1 gram, 5 gram, 10 gram, 20 gram, 31,1 gram, 50 gram, 100 gram, 250 gram, 500 gram en 1 kilogram.

Wat is het beste moment om mijn goudbaren te verkopen?

Hoeveel uw goudbaren opleveren als u ze verkoopt is niet alleen afhankelijk van het gewicht van het goud, maar ook van de actuele koers van goud. Hoewel goud erom bekend staat dat het een stabiele investering is in vergelijking andere handelsproducten zoals aandelen, veranderd de prijs dagelijks en dat kan leiden tot relatief grote maandelijkse koersverschillen.

Hierdoor is de waarde van uw goud afhankelijk van de actuele koers. Het is erg lastig te zeggen wanneer het een goed moment is om goud te verkopen. Het is namelijk niet mogelijk om met enige zekerheid te zeggen wat de koers in een bepaalde periode gaat doen.

Goudbaren verkopen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Goudbaren verkopen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Als u benieuwd bent naar wat uw goud waard is of als u het wilt verkopen, dan kunt u terecht bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor. Wij vinden het belangrijk dat u uw goudbaren op een discrete manier kunt verkopen voor een eerlijke prijs. Wij van Het Nederlandsche Inkoopkantoor weten dat betrouwbaarheid en transparantie hierbij de sleutel tot succes is.

Neem direct contact met ons op

Naast goudbaren kunt u bij ons ook gouden munten, zilver, platina en andere edelmetalen verkopen. Kom tijdens onze openingstijden gerust een keer langs voor een gesprek onder het genot van een goeie bak koffie. Ook kunt u altijd vrijblijvend met ons contact opnemen voor al uw vragen of om een afspraak te maken.