Gouden munten verkopen?

Heeft u gouden munten? Uit een verzameling, een erfenis of heeft u zelf munten verzameld maar wilt u ze verkopen? Wij zijn al sinds 1979 jaar een betrouwbaar adres om gouden munten te verkopen. Gouden munten kopen wij in voor de verzamelwaarde maar ook voor de goudwaarde. Wij bekijken de aangeboden munten op kwaliteit, oplage en eventuele verzamelwaarde. Is de munt meer waard dan de goudwaarde dan krijgt u dat ook uitbetaald.

Laat gratis en vrijblijvend uw munten taxeren bij ons inkoopkantoor en laat u verbazen over de waarde van uw munten.

Wat zijn mijn gouden munten waard?

Wat zijn mijn gouden munten waard?

Welke gouden munten verkopen?
Wij kopen gouden munten uit Nederland maar ook van alle andere landen over de wereld. In Nederland is de meest verhandelde gouden munt het Nederlandse gouden tientje. Deze munt is van 1818 t/m 1933 geslagen.
Bekende buitenlandse munten zijn bijvoorbeeld de Zuid-Afrikaanse Kruggerrand (ook wel gouden rand genoemd) Deze munt is geslagen puur en alleen om de goudwaarde. De munt bevat netto 1 troy ounce goud. (31,1 gram).

 

Wat zijn mijn gouden munten waard?
De waarde van uw gouden munt is afhankelijk van welke munt u heeft, de kwaliteit en de oplage van de munt. In onze winkel kunnen wij uw munt op al deze aspecten beoordelen en uitrekenen wat de waarde is van uw munt. Bij gouden munten is het vaak zo dat de goudprijs bepalend is voor de waarde van de munt. Dit komt omdat de goudprijs ontzettend hoog staat, en vaak de verzamelwaarde van de munt overstijgt.

Wilt u precies weten wat de waarde is van uw munt of muntenverzameling? Kom langs bij ons in de winkel of plan een afspraak met een van onze deskundige taxateurs.

 

Gouden munten inkopen voor contant geld.
Bij ons kunt u uw gouden munten ook direct verkopen. Wij taxeren uw munt of muntenverzameling op de actuele waarde. Deze waarde kan van dag tot dag verschillen door de wisselende goudprijs. U kunt er voor kiezen om de munten direct aan ons te verkopen. Het enige wat u hoeft te doen is een legitimatiebewijs mee te nemen. U kunt er voor kiezen om het bedrag contant of per bank te ontvangen.