Al jaren is Omega een degelijk en kwalitatief goed merk

Omega is in tegenstelling tot andere grote horlogemerken als Breitling, Longines en Rolex pas vrij laat begonnen met het vervaardigen van polshorloges. Omega is in WW2 groot en bekend geworden door het vervaardigen van zakhorloges voor Duitse militairen van het ‘derde rijk’. Echter was het nooit een luxe merk zoals Omega nu bekend staat.

Vandaag nog een bod op uw Omega horloge?


  JaNee


  JaNee

  Omega horloges door de jaren heen

  Pas véél later, dan praten we in de jaren ’70, is Omega wat meer in het luxe segment gepositioneerd. Dit gebeurde echter pas ná de belangrijkste mijlpaal in de geschiedenis van dit horlogemerk; De raketlancering van Apollo 11 in het jaar 1969. Voor deze legendarische maanlanding zijn chronograaf horloges van alle grote merken uitvoerig getest en was enkel de Omega Speedmaster met het wereldberoemde caliber 321 geschikt bevonden om als officieel horloge voor deze missie gebruikt te worden. Deze unieke en historische gebeurtenis wordt heden ten dage nog gebruikt om dit iconische model, de Omega Speedmaster, te verkopen.

  Na wat moeilijke jaren voor de gehele Zwitserse horloge industrie, de jaren ’80 en early ’90’s, greep Omega op geniale wijze in. Door De Omega Seamaster aan de pols van Roger Moore tot officieel James Bond horloge te dopen en dit de komende decennia te blijven volhouden met het doorontwikkelen van de modellen.

  Hiermee hebben we ook meteen de meest belangrijke en gewilde Omega horloges aangehaald. De Omega Speedmaster en Omega Seamaster bestaan beiden in honderden varianten en uitvoeringen. Duidelijk gepositioneerd in het middensegment en voor een grote doelgroep bereikbaar en beschikbaar zien we deze horloges bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor veelvuldig voorbij komen.

  Het Nederlandsche inkoopkantoor koopt uw Omega horloge

  Het Nederlandsche inkoopkantoor koopt uw Omega horloge

  Wij kopen Omega horloges zowel mét als zónder doos en/of papieren. Wij kopen zowel moderne als vintage Omega horloges en we beschikken over professionele expertise en meetapparatuur om uw horloge fair en vakkundig te beoordelen om tot een juiste prijs te komen.