Uw Rolex horloge verkopen?

Rolex is een van de bekendste horlogemerken ter wereld. Rolex horloges staan al decennia bekend om hun ongekende kwaliteit, duurzaamheid en exclusiviteit. Hiermee is Rolex het meest verhandelde en gevraagde exclusieve horlogemerk ter wereld, dit geldt voor zowel nieuwe als gebruikte Rolex horloges.

Vandaag nog een bod op uw Rolex horloge?


  JaNee


  JaNee

  De populariteit van Rolex horloges is goed te verklaren; Rolex horloges blijken ondanks de relatief hoge aanschafprijs vrijwel zonder uitzondering een goede koop. Niet alleen heb je een kwalitatief hoogwaardig stukje Zwitsers vakmanschap om de pols maar ook in vele gevallen ook een icoon uit de historie en al direct voorzien van een cultstatus.

  Zo zijn de populaire Rolex modellen als de Rolex Submariner terug te leiden naar het eerste 100m waterdichte duikhorloge met draaibare bezel om de duiktijd bij te kunnen houden (1953).De legendarische Rolex Explorer was het horloge dat werd gedragen bij de eerste succesvolle beklimming van de Mount Everest in hetzelfde jaar. En in 1955 nam de groei van de burgerluchtvaart ongekende vormen aan en kwam Rolex als eerste met een pilotenhorloge dat 2 tijden kon weergeven in de vorm van de Rolex GMT die al snel hét pilotenhorloge uit die tijd werd naast de iconische Rolex Airking welke al in WW2 voor gevechtsvliegers werd geïntroduceerd. In 1956 werd de Rolex Day-Date het icoon voor wereldleiders en sleutelfiguren uit die tijd. Uiteraard is deze sterke en legendarische naam het gevolg van vele marketinginspanningen en ook hedendaags zien we Rolex terug in vrijwel alle grote tennistoernooien en F1 wedstrijden als “official timekeeper”.

  Vele Rolex modellen als de Rolex Submariner, Rolex Explorer, Rolex GMT en Rolex Daytona blijken op langere termijn zéér waardevast of zelfs tot in extremen in waarde te stijgen. Dit maakt de genoemde Rolex modellen zeer gewild en eveneens goede beleggingen met een gemiddelde waardestijging van zo’n 12% per jaar.

  Bekijk de uitgebreide lijst met verschillende Rolex modellen en referentienummers die wij graag van u kopen. Ook benieuwd uit welk jaar uw Rolex horloge komt? Bekijk dan de uitgebreide lijst met serienummers gesorteerd op jaartal

  Ga naar de officiële website van Rolex