Rado Horloges: Het Horloge waar verbeelding centraal staat

Rado is een Zwitsers horlogemerk dat is opgericht in 1917 door de drie broers Fritz, Ernst en Werner Schlup. Het atelier van de broers was gelokaliseerd in het Zwitserse dorpje Lengnau, in het huis van hun ouders. Tegenwoordig is Rado een onderdeel van The Swatch Group.

Vandaag nog een bod op uw RADO horloge?


  JaNee


  JaNee

  Rado Horloge Verkopen

  Rado is tot op de dag van vandaag een erg geroemd luxehorlogemerk. Daarom kunnen de horloges van dit merk erg veel geld waard zijn. Bent u in het bezit van een Rado horloge? Dan kunt u deze vrijblijvend laten taxeren en eventueel verkopen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor.

  Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een eerlijke prijs krijgen voor hun horloge. Het kan namelijk lastig zijn om te begrijpen hoe de waardes van horloges worden ingeschat. Wij nemen u daarom graag mee in dit proces.

  Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier op deze pagina in om met ons in contact te komen, of kom langs in onze winkel in Hengelo

  Rado Horloges: Een korte geschiedenis

  Rado Horloges: Een korte geschiedenis

  Toen de gebroeders Schlup begonnen met het produceren van horloges, deden ze dit onder de naam Schlup & Co. Al binnen 25 jaar na het ontstaan van het bedrijf werd het één van de grootste producenten van uurwerken in Zwitserland.

  Vanaf 1953 werden de horloges van het bedrijf verkocht onder de naam Rado. Vanaf het begin was Rado vooral bekend door hun waterdichte en automatische horlogemodellen, zoals de Golden Horse, de Green Horse en de Captain Cook.

  In de daaropvolgende jaren begon het horlogemerk te experimenteren met verschillende materialen en stijlen. Zo verscheen in 1962 de Rado DiaStar 1, wat volgens Rado s’werelds eerste horloge zou zijn dat krasproef is, dankzij de behuizing die was gemaakt van staal en saffierkristal. In de jaren 80 en 90 begon Rado keramiek te integreren in de banden en behuizingen van horloges.

  Rado staat vandaag de dag nog steeds bekend om horloges met excentrieke materialen en gewaagde maar stijlvolle ontwerpen.

  Rado Captain Cook

  Rado Captain Cook

  De Rado Captain Cook is nog altijd een van de meest spraakmakende horloges van Rado. Dit waterdichte duikershorloge verscheen voor het eerst in de jaren 60.

  In de basis is het ontwerp vintage, maar de hedendaagse exemplaren fuseren klassieke design met een wat meer eigentijdse stijl. Deze moderne touch wordt aangebracht door het gebruik van opvallende kleuren en materialen. De bijzondere combinatie van klassieke en moderne stijlen maakt de Captain Cook zo authentiek en karaktervol.

  Andere Rado Collecties

  Andere Rado Collecties

  Naast de Captain Cook heeft Rado nog diverse andere stijlvolle collecties te bieden. Denk hierbij aan de excentrieke en elegante Rado True Square, de luxueuze en minimalistische Rado Centrix, de zakelijke en stijlvolle Rado True en de buitengewoon excentrieke Rado DiaStar 1.

  Verkoop vandaag nog uw RADO horloge
  Rado Horloge Verkopen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor

  Rado Horloge Verkopen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor

  Bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor kunt u horloges van Rado en andere luxehorlogemerken gratis laten taxeren. Daarnaast kunt u bij ons ook uw horloge verkopen.

  Wij hebben de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel staan. Daarom gaan wij transparant te werk en bieden we u de beste prijs voor uw horloge.

  Vraagt u zich af wat uw horloge waard is? Schroom dan niet en kom met ons in contact door het formulier op deze pagina in te vullen. Wij heten u ook van harte welkom voor een heerlijke kop koffie bij ons in de winkel in Hengelo

  Neem contact met ons op