Hublot: The Art of Fusion

Hublot is een relatief jonge luxehorlogefabrikant uit Zwitserland. Het bedrijf is in 1980 opgericht door de Italiaan Carlo Crocco. Crocco werkte tot 1976 voor het Italiaanse horloge- en sieradenfabrikant Binda-Group. Na zijn vertrek is hij begonnen met het ontwerpen van een in die tijd uniek en revolutionair horloge genaamd Hublot, het Franse woord voor patrijspoort. (Een patrijspoort is een kajuitraampje of een scheepsraampje van een schip.

Hier begon het succes van dit bijzondere horlogemerk.

Vandaag nog een bod op uw Hublot horloge?


  JaNee


  JaNee

  Hublot Horloge Verkopen

  Hublot horloges zijn nog steeds erg gewild en kunnen veel geld waard zijn. Bent u de bezitter van een Hublot uurwerk en wilt u hem verkopen? Dan kunt u terecht bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van een gratis taxatie, zodat u te weten komt wat uw horloge vandaag de dag waard is.

  Bij het Nederlandsche Inkoopkantoor hebben wij vertrouwen hoog in het vaandel staan. Daarom zijn wij transparant over onze werkwijze naar onze klanten, en gaan wij ten alle tijde discreet te werk. Daarbij bieden wij u een eerlijke prijs voor uw horloge en zijn onze experts altijd bereid u te voorzien van deskundig advies.

  Hublot: Een korte Geschiedenis

  Hublot: Een korte Geschiedenis

  Het eerste horloge dat Carlo Crocco ontwikkelde, de Hublot, was voor zijn tijd nogal eigenaardig. Het was namelijk het eerste horloge dat was voorzien van een band die gemaakt was van rubber. De kast van het uurwerk was gemaakt van Goud, wat voor een bijzondere combinatie zorgde.

  Het eerste Hublot horloge bleek een enorm succes, en in het eerste jaar maakte Crocco een omzet van zo’n 2 miljoen dollar. Daarbij won het de prijs voor het beste ontwerp bij de Grand Prix d’Horlogerie de Genève. Vlak hierna ontwikkelde Hublot diverse andere spraakmakende horlogecollecties.

  Naast het ontwikkelen van nieuwe horloges, was Crocco ook druk met zijn liefdadigheidsstichting MDM (Main Dans La Main – Hand in Hand), die zich inzet voor kinderen in moeilijke situaties over de hele wereld.

  Hierdoor had Crocco niet genoeg tijd om ook nog het bedrijf Hublot te leiden, en besloot hij iemand te zoeken die het bedrijf voor hem kon besturen.

  De beroemde Luxemburgse zakenman Jean-Claude Biver bleek hiervoor de geschikte persoon te zijn. Biver was in die tijd al de directeur van het horlogemerk Omega. In 2004 verkreeg Biver de functies als CEO voor Hublot, waarna hij direct invloedrijke beslissingen te weeg bracht voor het bedrijf. Hij besloot het originele concept van het materialen te combineren voort te zetten met ‘The Art of Fusion’, waarmee Hublot zich tegenwoordig nog steeds onderscheidt van andere horlogemerken.

  Met name sinds Biver de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich nam, is Hublot uitgegroeid tot het enorme bedrijf dat het nu is. In 2008 werd Hublot verkocht aan de LVMH Groep, het bedrijf dat onder andere TAG Heuer en Louis Vuitton onder zich heeft. Hublot is nog altijd een dochterbedrijf van LVMH.

  Hublot Big Bang Horloge

  Hublot Big Bang Horloge

  Direct na de komst van Biver, ontwikkelde Hublot een nieuwe horlogecollectie dat het vlaggenschip zou worden van het merk, namelijk de Hublot Big Bang. Het horloge werd internationaal bijzonder goed ontvangen en ontving wereldwijd vele prijzen. De komst van deze collectie heeft Hublot voor goed op de kaart gezet als een van de grootste luxehorlogemerken van de wereld. Bovendien is de omzet van Hublot sinds de komst van dit horloge verviervoudigd.

  De Hublot Big Bang combineert de meest exotische materialen en kleuren in één horloge. In het originele ontwerp is zowel de band als de wijzerplaat gemaakt van Kevlar, wat de illusie opwekt dat de band in de kast van het uurwerk doorloopt.

  De iconische grote ronde kast en de excentrieke materialen en kleuren die worden gecombineerd in dit buitengewone uurwerk maakt de Big Bang het paradepaardje van Hublot. Het is de perfecte uitdrukking van de gewaagde en excentrieke ontwerpen die we van Hublot gewend zijn.

  Hublot Classic Fusion

  Hublot Classic Fusion

  De Hublot Classic Fusion brengt ons terug naar de basis waarop Hublot is gefundeerd. Met deze collectie brengt Hublot de simpliciteit van haar eerste horloge terug in een modern jasje. De ronde metalen of keramieken kast die net als het origineel doet denken aan een patrijspoort, wordt gecombineerd met een band van zwart rubber. Deze combinatie zorgt voor een bijzonder contrast.

  De huidige modellen van de Hublot Classic Fusion zijn ook in andere materialen en kleuren verkrijgbaar. Wat alle modellen echter gemeen hebben is dat het klassieke ontwerp van Hublot wordt gecombineerd met moderne elegantie.

  Uw Hublot horloge verkopen? Direct een bod!

  Andere horloges uit de Hublot Collectie

  Naast de Hublot Big Bang en de Hublot Classic Fusion, heeft het horlogemerk nog een aantal andere unieke collecties. Hierbij moet u denken aan de Hublot Square Bang, die het design van de Big Bang terugbrengt in een excentrieke maar vierkanten kast. Een andere is de buitengewoon revolutionaire Hublot MP collectie, die ons op een geheel andere wijze naar tijd doet kijken

  Hublot Horloge Verkopen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor.

  Hublot Horloge Verkopen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor.

  Bent u in het bezit van een Hublot Horloge of een horloge van een ander merk? Dan kunt u deze laten taxeren en verkopen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor. Onze experts weten precies waar ze op moeten letten bij het op waarde schatten van horloges. Daarbij zijn ze goed op de hoogte van de huidige marktprijzen.

  Wilt u met ons in contact komen? Vul dan het formulier op deze pagina in. U kunt hier gelijk aangeven om wat voor horloge het gaat en of u in het bezit bent van de originele doos en de papieren. U kunt natuurlijk ook tijdens onze openingsuren terecht bij onze locatie in Hengelo.

  Neem contact met ons op