TAG Heuer: Zwitserse Avant Garde sinds 1860

TAG Heuer is een Zwitsers horlogemerk dat in 1985 is overgekocht door Techniques d’Avant Garde (TAG) group. Voor de overname heette het bedrijf Uhrenmanufaktur Heuer, vernoemd naar Edouard Heuer die het merk in 1860 oprichtte. Al meer dan anderhalf eeuw maakt dit bedrijf prestigieuze horloges van uitstekende kwaliteit.

Vandaag nog een bod op uw TAG Heuer horloge?


  JaNee


  JaNee

  TAG Heuer Horloge Verkopen

  Bent u in het bezit van een TAG Heuer horloge? Dan is het zonde om deze achter in de kast te laten liggen, want de kans is groot dat het uurwerk veel geld waard is. Bij het Nederlandsche Inkoopkantoor kunt u het horloge vrijblijvend laten taxeren. Daarnaast bieden wij u de optie om het horloge bij ons te verkopen.

  Bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor krijgt u altijd een eerlijke prijs voor uw horloge. Onze specialisten zijn goed op de hoogte van de actuele marktprijzen en bepalen voor u de meest gepaste prijs voor het uurwerk.

  Bent u geïnteresseerd? Maak dan een afspraak door het contactformulier op deze pagina in te vullen.

  TAG Heuer: Een rijke geschiedenis

  TAG Heuer: Een rijke geschiedenis

  In 1860 opende Edouard Heuer een kleine horlogewerkplaats in het dorpje St. Imier, in Zwitserland. Het duurde niet lang voordat hij een belangrijke innovatie die wereld in bracht. In 1887 verkreeg hij patent op een mechanisme dat het uurwerk kon laten stoppen doormiddel van een druk op de knop, zoals bij een stopwatch. Dit mechanisme wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt door horlogefabrikanten.

  In 1912 ontwikkelde Heuer de eerste chronograaf dat geïnstalleerd kon worden in het dashboard van een auto of vliegtuig. Dit uurwerk vertelde de piloot of bestuurde hoe lang ze al aan het reizen zijn. Hier begon de bijzondere relatie van het merk TAG Heuer met motorvoertuigen.

  In de jaren ’20 was Heuer drie keer de officiële tijdwaarnemer van de olympische spelen. Sinds dien heeft het merk TAG Heuer vele andere sportevenementen en teams gesponsord. Zo heeft het voor lange tijd het Williams formule-1 team gesponsord, is het een officiële partner van Red-Bull Racing en is het bovendien de officiële tijdwaarnemer van de Formula One World Championships. Daarnaast is TAG Heuer de officiële tijdwaarnemer van verschillende voetbalcompetities, zoals de Duitse Bundasliga, de Spaanse La Liga en de Italiaanse Serie A.

  In 1985 werd Heuer overgenomen door de TAG Group, een holdingbedrijf uit Luxemburg. Na de overname werd er binnen TAG Heuer het doel gesteld om horloges te maken die klaar zijn voor de 21e eeuw. De horloges die sindsdien werden ontwikkeld waren vooral gericht op innovatie en moderniteit.

  TAG Heuer Carrera

  TAG Heuer Carrera

  De TAG Heuer Carrera werd voor het eerst uitgebracht in 1963. De Carrera is ontworpen door Jack Heuer, de achterkleinzoon van Edouard. In de basis is het ontwerp vrij simplistisch en elegant. Er zijn echter ook uurwerken in deze collectie die een erg technisch en complex uiterlijk hebben, zoals de TAG Heuer Carrera X Porsche.

  TAG Heuer Formula 1

  TAG Heuer Formula 1

  Dit is er nog een voor de motorsportliefhebber. De TAG Heuer Formula 1 is een erg robuust en fraai horloge. Het ontwerp is geïnspireerd door de extreme perfectie van de Formule 1 sport. Dit horloge wordt gedragen door grote namen binnen deze sport, zoals Lewis Hamilton.

  Uw TAG Heuer verkopen? Direct een bod!

  Andere horloges uit de TAG Heuer Collectie

  Naast de Formula 1 en de Carrera, heeft TAG Heuer veel andere bijzondere horloges. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de sportieve en duurzame TAG Heuer Aquaracer, de elegante en excentrieke TAG Heuer Monaco, de imposante en stijlvolle TAG Heuer Autavia en de gracieuze en esthetische TAG Heuer Link

  TAG Heuer Horloge Verkopen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor.

  TAG Heuer Horloge Verkopen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor.

  Bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor kunt u geheel vrijblijvend uw horloge op waarde laten schatten. Onze experts houden zich dagelijks bezig met de actuele horlogeprijzen, en weten daarom ook wat de waarde van uw horloge is. U kunt ook bij ons terecht als u uw uurwerk wilt verkopen.

  Naast horloges van TAG Heuer kopen we ook horloges van veel andere merken, zoals Breitling, Patek Philippe en Rolex. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u het contactformulier op deze pagina invullen.

  U bent natuurlijk ook tijdens onze openingstijden van harte welkom bij onze locatie in Hengelo

  Neem contact met ons op