De Elegante Horloges van Longines

Longines is een Zwitsers horlogemerk dat zich dat zich onderscheidt met de elegantie van haar horlogeontwerpen. Longines was al vroeg een belangrijke speler op de horlogemarkt. Zo was het bedrijf één van de eerste horlogemakers die in 1878 een mechanisch uurwerk met de precisie van een seconde produceerde.

Vandaag nog een bod op uw Longines horloge?


  JaNee


  JaNee

  Longines Horloge Verkopen

  Longines horloges zijn altijd erg populair geweest, en dat zijn ze vandaag de dag nog steeds. Daarom kunnen ze ook veel waarde hebben. Heeft u een nieuw of vintage horloge van het merk Longines, en wilt u deze verkopen? Dan kan dat bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor. Bent u ook in het bezit van de bijbehorende papieren en de originele doos? Neem deze dan ook mee, want dit kan meerwaarde hebben.

  Als u nog twijfelt over eventuele verkoop van uw uurwerk, dan kunt u altijd langskomen voor een gratis taxatie. Onze experts bepalen wat een eerlijke prijs zal zijn voor uw horloge, en dit doen zij op transparante wijze.

  Bent u geïnteresseerd? Schroom niet, en vul het contactformulier op deze pagina in. U zit nergens aan vast, en u kunt er altijd nog voor kiezen om het horloge te behouden. Daarnaast kunt u ook tijdens onze openingstijden altijd langskomen bij onze vestiging in Hengelo.

  Het Begin Longines Horloges

  Het Begin Longines Horloges

  Longines werd opgericht door Auguste Agassiz in 1832 te Saint-Imier, Zwitserland. Destijds werden de horloges van Agassiz nog volgens het traditionele systeem door de horlogemakers thuis gemaakt. De horloges werden al snel populair, en Longines verkocht haar horloges niet alleen binnen Europa, maar ook op andere continenten. Vooral in Noord-Amerika werden de horloges erg gewaardeerd.

  Een aantal jaar later nam de neef van Agassiz, Ernest Francillon, deel aan het bedrijf. Francillon was een echte ondernemer, en hij bracht verschillende nieuwe en belangrijke innovaties tot leven in het bedrijf. Vanwege zijn verslechterde gezondheid liet Agassiz het bedrijf in zijn geheel over aan Ernest Francillon, en zo bleven Francillon’s innovatieve ideeën komen.

  Onder Francillon werden er moderne productiemethodes ingevoerd. Hij zorgde ervoor dat het bedrijf van het langzame handwerk overstapte naar massaproductie. Hiermee werden alle horloges onder één dak in een fabriek geproduceerd. Daarnaast heeft hij er ook voor gezorgd dat Longines enkel en alleen nog horloges zou produceren met een kroon, en niet langer met opwindsleutels die in die tijd nog gangbaar waren.

  Longines had al snel een naam opgebouwd van kwaliteit en precisie. Tegenwoordig staan de horloges van Longines ook bekend om de elegantie van hun ontwerp en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook wordt Longines vaak geassocieerd met de paardensport. Ze zijn hierbij namelijk nauw betrokken. Zo sponsort het bedrijf diverse events, wedstrijden en ranglijsten.

  Longines Horloge Collecties

  Longines Horloge Collecties

  De Longines Master Collection kan worden gezien als de meest mainstream horlogelijn van het merk. Deze horloges zijn in essentie erg simplistisch, en hebben allemaal een klassiek en elegant accent. Verder lopen de ontwerpen van de verschillende modellen enorm uiteen.

  Een ander iconisch model is de Longines Heritage Military. Dit horloge kenmerkt zich door zijn unieke vintage uiterlijk. De band is volledig gemaakt van kalfsleer. Verder heeft de Heritage Military een erg minimalistisch design, waarmee het classicisme met elegantie combineert. Het is een must-have voor mensen die van horloges houden met een vintage design.

  Andere bijzondere horloges waarmee Longines zich onderscheid zijn de stijlvolle en unieke Longines Legend Diver Watch, de sportieve en technische Longines Hydroconquest, de bijzonder gracieuze Longines Elegant Collection, en de Heritage Classic, het horloge dat historie met innovatie combineert. Naast deze collecties biedt Longines nog vele andere horlogelijnen, die stuk voor stuk erg stijlvol en elegant zijn.

  Direct een bod op uw Longines horloge?
  Longines Horloge Verkopen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor

  Longines Horloge Verkopen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor

  Wanneer u uw Longines Horloge wilt verkopen, kunt u terecht bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor. Daarnaast kunt u bij ons ook horloges van andere merken verkopen, zoals Cartier, Rolex of Breitling. U bent tijdens onze openingsuren van harte welkom bij een van onze locaties.

  U kunt bij ons ook terecht voor een gratis taxatie. Twijfelt u nog of u uw horloge wilt verkopen, of weet u niet wat hij waard is? Voelt u zich dan vrij om het contactformulier op deze pagina in te vullen. Zo kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarnaast kunt u ons ook altijd telefonisch benaderen voor een afspraak en voor al uw vragen.

  Neem contact met ons op