Audemars Piguet: Twee Vrienden die de Horlogewereld Innoveerden

Jules-Louis Audemars studeert technologie wanneer hij zijn oude jeugdvriend Edward-Augustine Piguet ontmoet in 1874. Piguet studeert op dat moment economie. Ze besluiten hun beide expertises te combineren en besloten een horlogewerkplaats te openen in het dorpje Le Brassus. Dit project groeide al snel uit tot een van de grootste horloge merken van Zwitserland: Audemars Piguet.

Vandaag nog een bod op uw Audemars Piguet horloge?


  JaNee


  JaNee

  Audemars Piguet Horloge Verkopen

  Audemars Piguet is een van de vijf marktleiders in de luxe horloge industrie, samen met Rolex, Breitling, Patek Phillipe en Cartier. Audemars Piguet horloges zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Dit maakt dat de horloges van Audemars Piguet erg veel geld waard zijn.

  Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw Audemars Piguet horloge? Dan kunt u terecht bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor. Onze experts zijn gespecialiseerd op het gebied van luxe horloges, en zijn goed op de hoogte van de actuele marktprijzen.

  Bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor kunt u uw Audemars Piguet horloge vrijblijvend laten taxeren. U zit dus nergens aan vast, en kunt te allen tijde zelf bepalen of u het horloge wilt verkopen of niet. Onze experts zullen u daarbij voorzien van passend advies, en proberen u zo goed mogelijk te helpen.

  Audemars Piguet Horloges: Hoe het begon

  Audemars Piguet Horloges: Hoe het begon

  Voordat Audemars en Piguet met elkaar gingen samenwerken, hielden beide heren zich al bezig met het maken en repareren van complexe uurwerken. Daarom besloten de twee om in 1875 een werkplaats te openen. Aanvankelijk was dit project weinig anders dan een experiment.

  De horloges die ze produceerden waren van zeer hoge kwaliteit en enorm innovatief. Hierdoor groeide het project veel sneller dan verwacht, en al in 1881 begonnen Audemars en Piguet een gezamenlijk bedrijf: Audemars Piguet & Cie., Manufacture d’Horlogerie. Binnen dit bedrijf was Audemars vooral verantwoordelijk voor technische zaken, en Piguet hield zich voornamelijk bezig met de commerciële kant van het merk.

  Het bedrijf maakte al snel naam in de horlogewereld door de grote innovaties die het teweegbracht en de complexiteit van de horloges die het produceerde. Zo ontwikkelde Audemars Piguet het eerste polshorloge met minuutrepetitie.

  Tegenwoordig worden de horloges van Audemars Piguet nog steeds geroemd om hun kwaliteit, innovatie en uniekheid. Dit maakt dat de horloges van Audemars Piguet enorm veel waard kunnen zijn.

  Audemars Piguet Royal Oak

  Audemars Piguet Royal Oak

  Het meest iconische uurwerk uit het huis van Audemars Piguet is de Royal Oak, die voor het eerst verscheen in 1972. Voor zijn tijd was dit horloge erg gedurfd en ongebruikelijk, maar is tegenwoordig erg populair. Zowel nieuwe Audemars Piguet Royal Oak horloges als vintage modellen zijn enorm veel geld waard.

  Het horloge verscheen op de markt als “s ’werelds eerste luxe sporthorloge”. De Royal Oak wordt gekenmerkt door de achthoekige kast die met acht schroeven is vastgezet. De band van het originele model is van metaal. Hoewel ze tegenwoordig veelal nog steeds met metalen banden komen, zijn er ook Royal Oak horloges met een leren band.

  Audemars Piguet produceert ook horlogecollecties die zijn afgeleid van de Royal Oak collectie, zoals de Royal Oak Offshore. Deze horloges hebben een grotere kast en hebben een wat krachtigere, mannelijkere uitstraling.

  Audemars Piguet Code 11.59

  Audemars Piguet Code 11.59

  De Code 11.59 is de nieuwste horlogecollectie van Audemars Piguet. De horloges werden vanaf 2019 op de markt gebracht. Dit horloge kenmerkt zich door een ronde kast. Het heeft een zeer modern en zakelijk uiterlijk, maar is zichtbaar geïnspireerd door klassieke horloges.

  De code 11.59 komt in veel variaties voor wat betreft kleur. Verder komt dit model vaak voor met een gouden of keramieken kast.

  Uw Audemars Piguet verkopen? Direct een bod!
  Audemars Piguet Horloge Verkopen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor

  Audemars Piguet Horloge Verkopen bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor

  Bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor kunt u uw horloge van Audemars Piguet laten taxeren en verkopen tegen een eerlijke prijs. Naast Audemars Piguet zijn we ook bereid horloges van andere merken te kopen, zoals Breitling, Rolex of Cartier.
  Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden onze winkel verlaten. Daarom doen onze experts er alles aan om de beste prijs te bieden.

  Bent u benieuwd naar wat uw horloge waard is, of wilt u deze verkopen? Dan kunt u contact met ons opnemen door het formulier op deze pagina in te vullen. Verder kunt u natuurlijk ook tijdens onze openingstijden (op afspraak) langskomen bij onze locatie in Hengelo

  Neem contact met ons op