Wat verstaan we onder oud goud?

Wat verstaan we onder oud goud?

Oud goud is een heel breed begrip. Eigelijk alles wat goud is en niet meer wordt gebruikt of gedragen verstaan we onder oud goud. Dit kan werkelijk van alles zijn. Gouden armbanden, gouden kettingen, gouden ringen, gouden oorbellen, gouden hangers en zelfs gouden piercings.

Oud goud kunnen ook gouden voorwerpen zijn. Gouden brillen, gouden speldjes, gouden tanden (kiezen en bruggen) en ook gouden munten en penningen.

Oud goud hoeft niet heel of werkzaam te zijn om de waarde te behouden. Er word alleen gekeken naar de waarde van het goud.

Hoe veel is mijn oud goud waard?

De waarde van oud goud is afhankelijk van welk goudgehalte (karaat) het sieraad of voorwerp is. Het karaat goud kunnen we achterhalen door de goudmerkjes (keurtekens) te bekijken. De prijs van goud wordt berekend aan de hand van de actuele goudprijs. Als u wilt weten wat de goudprijs op dit moment is kunt u contact met ons opnemen.

Oud goud verkopen bij ons kantoor

Heeft u thuis ook oud goud dat mischien al jaren in de kast ligt en waar u niets meer mee doet? Bij Het Nederlandsche inkoopkantoor in HengeloDeventer, Apeldoorn of Oldenzaal kunnen wij het oude goud gratis en vrijblijvend voor u taxeren. We bekijken dan welk karaat goud het is. Als we het karaat weten gaan we het oude goud wegen. Als we het gewicht en karaat weten kunnen we berekenen wat uw oud goud waard is.

Als we de waarde van uw oud goud weten dan is het mogelijk om uw goud aan ons te verkopen. Als u uw goud verkoopt betalen wij direct contant geld voor uw oude sieraden en juwelen.

Neem direct contact met ons op